Κατερίνα Καινούργιου: «Έτσι ακριβώς έγινε η μετακίνηση από το OPEN στον Alpha»

Κατερίνα Καινούργιου

"Εμένα δε με πήρε ο Νίκος Κοκλώνης από το Open" αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Την Κατερίνα Καινούργιου επισκέφτηκε, το πρωί της Παρασκευής, ο Νίκος Κοκλώνης με αφορμή την επερχόμενη πρεμιέρα του J2US. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha θέλησε, ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, να αναφερθεί στην πολυσυζητημένη μετακίνηση από τον προηγούμενο τηλεοπτικό σταθμό όπου βρισκόταν.

Ειδικότερα, η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ένας από τους λόγους που είχα αρχίσει να αγχώνομαι, ήταν πέρυσι που ο Νίκος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το OPEN. Εμείς ήμασταν συμπαραγωγοί. Βλέποντας, λοιπόν, τον Νίκο να φεύγει ένιωσα μια τεράστια ανασφάλεια γι΄αυτό που έρχεται στη συνέχεια. Σημαντικό στα κανάλια είναι οι άνθρωποι που είναι στη διοίκηση και τις παραγωγές να είναι δίπλα στα πρόσωπα, να τα αφουγκράζονται, να ακούν τα προβλήματά, τους να τα υποστηρίζουν, ακόμα και να τους λένε ένα μπράβο».

«Εμένα δε με πήρε ο Νίκος από το Open. Ο Νίκος μου είπε “εγώ θα είμαι δίπλα σου ότι και αν αποφασίσεις”. Πέρασε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν έκανα ραντεβού, μου είπε ο Νίκος «έλα να πάρεις τις αποφάσεις σου», προς τα τέλη Αυγούστου του λέω, «Νίκο θέλω να είμαι στη Barking Well και να πάμε μαζί στον Alpha». Έτσι ακριβώς έγινε για να είμαι απόλυτα ειλικρινής».

«Δε με επηρέασε ποτέ. Μου έλεγε να πάρω το χρόνο μου. Είχα κάνει ραντεβού με αρκετά κανάλια. Ένιωσα όμως ότι ήθελα να είμαι μαζί σου» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Alpha στον αέρα της πρωινής της εκπομπής.