Κατερίνα Καινούργιου: «Δεχόμαστε ξαφνικά απίστευτα βρισίδια στα social με αφορμή τον Στέφανο Κασσελάκη»

Κατερίνα Καινούργιου

"Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Μην πωρώνεστε" είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Το παράπονό της εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου για τα αρνητικά μηνύματα που λαμβάνει η εκπομπή της σε σχέση με σχόλια που γίνονται για τον Στέφανο Κασσελάκη. Η παρουσιάστρια διευκρίνισε ότι από την αρχή στηρίζουν τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης σε εμάς εμφανίστηκε πρώτος, εδώ τον βγάλαμε και από πέρυσι τον στηρίζουμε. Προσωπικά μου είναι πάρα πολύ συμπαθής, τον θεωρώ απίστευτα ευφυή και μόνο τα καλύτερα έχω να πω σαν άνθρωπο. Από εκεί και πέρα αν μπορεί να κυβερνήσει μελλοντικά τη χώρα, θα το δείξει η πορεία. Το ότι μπορεί κάποιες φορές να διαφωνούμε μαζί του, δεν σημαίνει ότι ξαφνικά πρέπει να δεχόμαστε τέτοια απίστευτα βρισίδια στα social για να το πω απλά και λαϊκά.

Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Μην πωρώνεστε. Το ξαναλέω μου είναι πάρα πολύ συμπαθής και τον εκτιμώ απεριόριστα. Ότι μπορεί να διαφωνούμε με κάποιες πολιτικές θέσεις ή κινήσεις… Μπορεί να συμβεί να διαφωνούμε και με την κυβέρνηση. Είμαστε οι πρώτοι που τον στηρίξαμε. Δεν απολογούμαστε για κάτι, απλά παρατηρώ ένα φαινόμενο που δεν μου έχει ξανασυμβεί. Ξαφνικά να δέχεσαι ένα κατεβατό και παρακαλώ την επικοινωνιακή ομάδα του κύριου Κασσελάκη αν με ακούνε, να το ψάξουν λίγο αυτό. Δεν μίλησα για τρολ. Όταν ξαφνικά δέχεσαι κατεβατά από αρνητικά μηνύματα για κάτι που μπορεί να θεωρήσουμε λάθος… Ο πολιτικός πρέπει να ακούει και τα υπέρ και τα κατά. Δεν είναι ωραίο και για εμάς τους παρουσιαστές και τους δημοσιογράφους και για τη ψυχολογία μας»