Δηλώσεις στην εκπομπή «Buongiorno» και τη Βασιλική Μπασιούρη έκανε η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία απάντησε για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τα σενάρια που τους θέλουν τη νέα σεζόν να βρίσκονται μαζί στο θέατρο, αλλά και στην τηλεόραση.
«Είναι πράγματα που έχουμε συζητήσει αρκετά. Δεν είναι ανακοινώσιμα», είπε αρχικά η Κατερίνα Γερονικολού.
Η Κατερίνα Γερονικολού είπε στη συνέχεια: «Ελπίζω πολύ να γίνουν, να μην στραβώσει κάτι, γιατί και τα δύο είναι πολύ ωραία, μεγάλα πρότζεκτ, που όμως δεν έχουν πάρει ακόμα τον δρόμο τους. Πιστεύω ότι θα συμβούν.
Είναι πολύ ξεκούραστο να δουλεύεις με τον άνθρωπό σου γιατί ξέρεις πολύ καλά ποιος είναι ο άλλος. Δεν νομίζω ότι θα παρουσίαζα εκπομπή με τον Γιάννη. Δεν είναι κάτι που θα με ενδιέφερε σε αυτή τη φάση».
