Πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Survivor Αθηναίοι VS Επαρχιώτες στον ΣΚΑΪ, η Κατερίνα Δαλάκα ήταν καλεσμένη στο Weekend Live. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για το παιχνίδι στρατηγικής, τον νέο κανονισμό συμμετοχής του κοινού, τους παίκτες που της έχουν κινήσει το ενδιαφέρον, αλλά και το τι χρειάζεται για να επιβιώσει κανείς στον Άγιο Δομίνικο.
«Δεν έχω δει τους παίκτες, πρέπει να τους δω σήμερα στην πρεμιέρα για να μπορώ να καταλάβω και να ψυχογραφήσω τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, γιατί απ’ την αρχή θεωρώ ότι ξεχωρίζουνε o Gio Καραντώνης. Νοοτροπία, νοοτροπία. Εμένα μου αρέσουν τα άτομα τα οποία είναι αυθόρμητα και αυτό το παιδί νομίζω ότι έχει αυθορμητισμό.
Σίγουρα θα είναι πολύ ενδιαφέρον να μπει το κοινό μέσα στο παιχνίδι. Γιατί κάποιος μπορεί να είναι καλός αγωνιστικά, αλλά η προσωπικότητά του και γενικά η διαβίωση να μην αρέσει στον κόσμο και να φύγει ή να είναι ψυχρή. Σίγουρα οι κανόνες αυτοί θεωρώ ότι έπρεπε να έχουν μπει από καιρό», είπε αρχικά η Κατερίνα Δαλάκα.
Και πρόσθεσε: «Πρώτα απ’ όλα, για να ξεχωρίσεις πρέπει να είσαι πραγματικά ο εαυτός σου. Έχουμε δει πολλά άτομα να προσπαθούν να μιμηθούν άλλους που είχαν επιτυχία. Αυτό για μένα είναι μεγάλο λάθος. Μπορεί να κρυφτεί ένα μήνα, δύο; Κάποια στιγμή ένα λάθος θα το δείξει. Αλλά αυτό που θέλω να πω, είτε σ’ αγαπήσουν, είτε σε μισήσουν, πρέπει να είσαι αυτός που είσαι».
Υπήρξαν παίκτες που προσποιούνταν; «Σίγουρα υπήρξαν παίκτες που έφτασαν μέχρι το τέλος με ένα προσωπείο. Αλλά ο καθένας θεωρώ ότι παίρνει αυτό που του αξίζει σε αυτό το παιχνίδι. Πίσω από τις κάμερες εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά τι είναι ο καθένας. Εγώ ποτέ δεν μ’ ενδιέφερε το θέμα του ριάλιτι. Μόνο οι αγώνες: να κερδίσουμε, να φάμε».
Πηγή εικόνας: NDP
