Zappit

Καρολίνα: «Θα λυτρωθούμε με τον Μπο και θα προχωρήσουμε τη ζωή μας»

"Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Είναι περίεργη η εικόνα του" σχολιάζει η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Δηλώσεις στην κάμερα του Alpha έκανε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Η πρώην παίκτρια του Survivor σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης, ενώ απάντησε και για τις σχέσεις της από δω και στο εξής με τον Μπο.

«Εύχομαι να είναι καλά ο Κώστας (Αναγνωστόπουλος). Δεν ξέρω τι του συμβαίνει. Είναι περίεργη η εικόνα του, δεν κολλάει. Δε γνωρίζω αν έχει θυμό μέσα του, σίγουρα δεν είναι ξεκάθαρα τα συναισθήματά του» δηλώνει η Καρολίνα για τον Μισθοφόρο και τη δημοσίευσή του με το τσίρκο στο Instagram.

Πώς σχολιάζει το σκηνικό με το κινητό τηλέφωνο και την αποβολή των Χατζηανδρέου-Δαλάκα από το παιχνίδι;

«Σίγουρα υπήρχε μία πρώτη συμφωνία, πριν φύγουμε από τα γραφεία, όλη η οικογένεια των Survivors μαζί συμφωνήσαμε για τα κινητά δια του στόματος» αποκαλύπτει η Καρολίνα και προσθέτει: «Εύχομαι να ξαναμπούν τα κορίτσια και να είναι σωστές αυτή τη φορά. Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε όλοι μας».

«Ο Μπο ήταν στεναχωρημένος. Ο καθένας θέλει τον χρόνο του. Είμαστε εδώ για να συζητάμε και όχι για να κόβουμε σχέσεις. Θα έρθει η ώρα που θα ανταμώσουμε και θα λυτρωθούμε με τον Μπο. Θα αγκαλιαστούμε και θα προχωρήσουμε στη ζωή μας» ανέφερε η Καρολίνα, επισημαίνοντας ότι κατά τη γνώμη της έχει εκφράσει την ειλικρίνεια των συναισθημάτων της για τον Μάριο.