Zappit

J2US: Η απόλυτη ανατροπή με τον 5ο κριτή

Ποιος ήρθε απρόσμενα να προστεθεί στην κριτική επιτροπή του J2US;

Πιστό στο τηλεοπτικό του ραντεβού βρέθηκε το J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη το βράδυ του Σαββάτου μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Ο «δαιμόνιος» όμως παραγωγός και παρουσιαστής του μουσικού σόου επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη στο τηλεοπτικό κοινό μόλις στην ολοκλήρωση της πρώτης ώρας του επεισοδίου.

«Αποφάσισα να κάνω κάτι! Τι αποφάσισα; Θα ανακατέψω σήμερα την τράπουλα και θα βάλω δύσκολα στους κριτές μου. Δεν θα είστε μόνο 4 αλλά θα προσθέσω άλλον έναν. Και πέμπτο, που νομίζω ότι θα σας αρέσει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης, αμέσως μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, αιφνιδιάζοντας πλήρως τους τηλεθεατές.

«Καίτη, σου έχω έκπληξη! Κυρίες και κύριοι, θέλω με μεγάλη μου χαρά να υποδεχθώ εδώ στο J2US τον αγαπημένο, τον καλύτερο, τον φίλο, τον αδελφό». Και η πόρτα άνοιξε για να βρεθεί στο πλατό και στη συνέχεια ανάμεσα στην κριτική επιτροπή… ο Διονύσης Σχοινάς!

«Θέλω να διευκρινήσω, βέβαια, προς το κοινό ότι ο Διονύσης είναι εδώ και θα μας λέει τη γνώμη του για τα ζευγάρια και τις εμφανίσεις, μπορεί και να βαθμολογεί εάν το θέλει, αλλά δεν θα υπολογιστεί στην τελική κατάταξη της βραδιάς για να είμαστε δίκαιοι» πρόσθεσε στη συνέχεια ο παρουσιαστής του J2US, Νίκος Κοκλώνης.