Ιουλία Κουκουβέ: «Με ενοχλεί να λένε ότι μοιάζω στην Κατερίνα Στικούδη»

Ιουλία Κουκουβέ

«Η Νάγια παρεξηγήθηκε και έστειλε ένα σχόλιο, στον εαυτό της έκανε κακό, όχι σε μένα», λέει η Ιουλία Κουκουβέ.  

Η Ιουλία Κουκουβέ έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού. Η τραγουδίστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τις Κατερίνας Στικούδη και Νάγια.

«Δεν ήθελα να αλλάξω το όνομά μου, ήθελα να βγω με το πραγματικό μου. Ασχολήθηκα με τη ραπ μουσική γιατί ήθελα να τραγουδήσω τα βιώματα που είχα από μικρή. Οι άντρες συνάδελφοί μου δεν με έχουν αποδεχτεί όλοι, έχω δεχτεί και μπούλινγκ. Αντιμετώπισα μπούλινγκ και στα μπουζούκια. Όταν τραγουδούσα μου πετούσαν λουλούδια και… κατοστάευρα!

Καταδικάζω τη βία και νομίζω ότι αυτοί που την προκάλεσαν καταδικάστηκαν μόνοι τους. Δεν καταλαβαίνω γιατί σχολιάζουν τους στίχους από τα τραγούδια μας. Πολλά λαϊκά τραγούδια έχουν παρόμοιους στίχους. Δεν έχει βγει κανένας λαϊκός να μιλήσει για τις γυναικοκτονίες, για το μπούλινγκ», είπε αρχικά η Ιουλία Κουκουβέ.

Η Ιουλία Κουκουβέ είπε στη συνέχεια: «Δεν έχω πρότυπο ούτε την Κατερίνα Στικούδη ούτε τη Νάγια. Με ενοχλεί να λένε ότι μοιάζω στη Στικούδη. Η Νάγια παρεξηγήθηκε και έστειλε ένα σχόλιο, στον εαυτό της έκανε κακό, όχι σε μένα».