Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, “Χαμογέλα και πάλι” και την συνάδελφο του, Ρέα Ιωάννου την Κυριακή του Πάσχα για το Μεγάλο Κανάλι.
Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του MEGA μίλησε τόσο για την χημεία που έχει με την Ανθή Βούλγαρη όσο τον ανταγωνισμό αλλά και την αυτοαναφορικότητα των παρουσιαστών την φετινή σεζόν.
Πιο συγκεκριμένα, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως “το ότι έχουμε μια χημεία μεταξύ μας φάνηκε από την πρώτη στιγμή με την Ανθή. Αλλά, όσο περνάνε τα χρόνια και όσο περνάμε και δυσκολίες, γίνεται πιο ουσιαστική. Νομίζω ότι εμείς είμαστε καλά φέτος, ως προς ανταγωνισμό. Δόξα τω Θεώ δηλαδή πατάμε σε σταθερά βήματα. Αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς”.
“Η αυτοαναφορικότητα των παρουσιαστών είναι μια αρρώστια, η οποία έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του καθενός. Έχει να κάνει με το ότι ο καθένας θέλει να αντιγράψει τον απέναντι του, θέλει να κάνει χιούμορ έτσι όπως το καταλαβαίνει αυτός γιατί νομίζει ότι μ’ αυτό το πράγμα θα είναι και λίγο πιο ευχάριστος στον κόσμο. Όμως, αυτή η αυτοαναφορικότητα ξεκίνησε κυρίως από τις ψυχαγωγικές εκπομπές”.
“Η μεγάλη παγίδα είναι η “ανάγκη” της αναπαραγωγής. Γιατί υπάρχουν εκπομπές που βλέπεις ότι κάνουν μονοψήφια, στα νούμερα. αλλά κυριαρχούν στα sites. Και ο καθένας πιστεύει ότι, αν βγει και κάνει ένα διάγγελμα ή πει κάτι και το γράψουν πέντε sites, θα γίνει viral και ότι απ’ αυτό θα κριθεί αύριο μεθαύριο. Έτσι, λοιπόν, θα πρέπει λίγο να κατέβουν από το καλάμι ορισμένοι” πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις στην εκπομπή του MEGA.
“Το ότι έλυσαν το οικονομικό τους πρόβλημα δεν σημαίνει ότι είναι αυτοί και κανένας άλλος…”
