Ιωάννα Τούνη: Ξεσπά στο Πρωινό η δικηγόρος του 35χρονου – «Γιατί δεν υποβάλλει μήνυση;»

Ιωάννα Τούνη

«Προχωρήσαμε σε δεύτερη μήνυση γιατί ειπώθηκαν νέα πράγματα, συκοφαντικά και ψευδή στη χθεσινή δημοσίευση», λέει η δικηγόρος για την Ιωάννα Τούνη.

Μετά το χθεσινό, νέο, βίντεο που ανέβασε στα social media η Ιωάννα Τούνη, στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» βγήκε σήμερα η δικηγόρος του 35χρονου, η οποία αποκάλυψε πως προχώρησαν σε δεύτερη μήνυση κατά της γνωστής Θεσσαλονικιάς.

«Προχωρήσαμε σε δεύτερη μήνυση γιατί ειπώθηκαν νέα πράγματα, συκοφαντικά και ψευδή στη χθεσινή δημοσίευση. Εμείς ελπίζαμε ότι μετά την υποβολή της μήνυσης, θα έπαιρνε η υπόθεση τον δρόμο που της πρέπει, τον δρόμο της δικαιοσύνης, των δικαστηρίων.

Ό,τι έχει να καταμαρτυρήσει κάποιος σε κάποιον άλλον, είτε είναι αστικής φύσεως είτε είναι ποινικής φύσεως, ένας δρόμος υπάρχει για να το κάνει κι αυτός είναι ο δρόμος των δικαστηρίων. Το να κάνουμε δίκες μέσα από το Instagram, το Youtube ή τις πρωινές εκπομπές δεν ταιριάζει σε ένα κράτος δικαίου.

Χθες το βράδυ, η κα Τούνη ανέφερε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Η σεξουαλική εκμετάλλευση για έναν ενήλικα είναι μία μόνο και υπάρχει συγκεκριμένη λέξη, τη γνωρίζετε πολύ καλά» ανέφερε αρχικά η δικηγόρος, Σωτηρία Πανουσάκη.

«Στοιχεία της δικογραφίας δε μπορώ να αναφέρω. Και ούτε πρόκειται να διασύρω την κα Τούνη σε Μέσα ενημέρωσης. Ό,τι έχει να πει ο πελάτης μου για τη βραδιά εκείνη θα το πει στο φυσικό χώρο που είναι τα ελληνικά δικαστήρια. Ο πελάτης μου έχει έναν και μόνο ισχυρισμό: δεν είχε στην κατοχή του το βίντεο αυτό και δεν θα το αναπαρήγαγε πουθενά και σε κανένα. Δεν υπήρχε λόγος να το κάνει», είπε στη συνέχεια η δικηγόρος.

Η κα Πανουσάκη υποστήριξε ότι υπάρχουν στοιχεία που θα παραδοθούν εκεί που πρέπει και έθεσε ένα ερώτημα: «γιατί δεν έχει υποβάλλει μήνυση εφόσον έχει στοιχεία κατά του πελάτη μου;».