Ηλίας Βαλάσης: «Έχω πληγώσει πολλούς ανθρώπους, έχω στεναχωρήσει κι έχω κάνει κακό»

Ηλίας Βαλάσης

«Ζήτησα από τον Θεό, με κλάματα, να βρω δουλειά κι αμέσως χτύπησε το τηλέφωνο», λέει ο Ηλίας Βαλάσης.

Στην εκπομπή “Breakfast@star” και τη Μαρία Κοκολάκη έδωσε συνέντευξη ο Ηλίας Βαλάσης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη συγγνώμη που έχει ζητήσει αρκετές φορές.

«Κάποτε, ένας εκπληκτικός δάσκαλος που είχα, ρώτησε όλη την τάξη “ποιος πιστεύετε ότι είναι ο καλύτερος ηθοποιός;”. Άλλος έλεγε τον Ντε Νίρο, άλλος τον Πατσίνο και όταν ήρθε η σειρά μου είπα “εγώ”. Του είπα ότι με αυτά που έχω ζήσει, αλλά και έτσι όπως πιστεύω σε μένα στη δουλειά που θα ρίξω, εγώ θα είμαι ο καλύτερος ηθοποιός.

Και αυτός, πολύ σοβαρά, είπε ότι “κανείς από εσάς δεν θα δουλέψει στο θέατρο, αλλά αυτός θα δουλέψει”. Ο Δημήτρης Λάλος έκανε μαθήματα μαζί μας στη σχολή», είπε αρχικά ο Ηλίας Βαλάσης.

Ο Ηλίας Βαλάσης είπε στη συνέχεια: «Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα έκανα πολλά παιδιά και δεν θα πείραζα μύγα. Έχω πειράξει, έχω πληγώσει πολλούς ανθρώπους. Έχω στεναχωρήσει κι έχω κάνει κακό.

Έχω ζητήσει συγγνώμη με κλάματα από όσους έχω συναντήσει. Εξομολογούμαι κιόλας και το πιο σημαντικό είναι να ζητήσεις συγγνώμη από το θεό. Ζήτησα από τον Θεό, με κλάματα, να βρω δουλειά κι αμέσως χτύπησε το τηλέφωνο».

Ο Ηλίας Βαλάσης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Αξύριστα πηγούνια» στο θέατρο «Μικρό Χορν».