Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Δεν με απασχολούσαν τα χρήματα, βρήκα τρόπο να τα καταστρέφω»

Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Κατηγορηματικός ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης για τις τηλεοπτικές "εκπτώσεις"!

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, το απόγευμα της Τρίτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ1. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε τόσο στην εμπλοκή με την τηλεόραση όσο και στη σχέση που διατηρεί με το χρήμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης εξομολογήθηκε πως «από το 1993 μέχρι το 1997 είπα όχι σε ότι μου πρότειναν για τηλεόραση γιατί δεν μου άρεσαν τα σενάρια. Σενάρια τα οποία, ένα δυο που έγιναν, ευτυχώς που είπα όχι! Πρέπει όσο είσαι νέος και έχεις αντοχές, να είσαι εκεί ορκισμένος και να μην κάνεις καμία παραχώρηση. Μεγαλώνοντας, όταν έχεις διαμορφώσει και το μέσα σου και ξέρεις τι θέλεις, εντάξει… μεγαλώνουν οι ανάγκες και δικαιολογείσαι να κάνεις μια μικρή παρασπονδία. Λίγες όμως! Τα πρώτα 15, 20 χρόνια απαγορεύεται αυστηρά, έχεις καταστραφεί, γιατί αλλοιώνεται κυρίως το μέσα σου».

«Τα χρήματα δεν με απασχολούσαν ακόμα και όταν υπήρχαν στην τηλεόραση. Βρήκα τρόπο να τα καταστρέφω γρήγορα».

«Ίσως εκτός από μια στιγμή, δεν φτάσαμε ποτέ σε αδιέξοδο ώστε να πεις «δεν έχω να πληρώσω». Πάντα έφταναν και δεν ήταν πολλές και οι απαιτήσεις. Όταν έχεις τα βασικά, τα χρήματα έχουν να κάνουν κυρίως με το που έχεις τοποθετήσει το βιοτικό σου επίπεδο» συμπλήρωσε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.