Η Βάσια Παναγοπούλου μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» για τη μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, αποκαλύπτοντας τον λόγο που αποφάσισε να γίνει ξανθιά. Όπως εξήγησε, πίσω από τη νέα της εικόνα βρίσκεται ο επόμενος τηλεοπτικός της ρόλος.
Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στις «Μπλε ώρες» του ΣΚΑΪ, υποδυόμενη την Κορίνα, έναν χαρακτήρα διαφορετικό από όσους έχει ενσαρκώσει μέχρι σήμερα. Παράλληλα, μίλησε για το άγχος που εξακολουθεί να αισθάνεται ύστερα από 40 χρόνια καριέρας και εξέφρασε την εμπιστοσύνη της στον Ανδρέα Γεωργίου.
-Πώς αποφασίσατε να γίνετε ξανθιά; Πού οφείλεται αυτή η αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση;
Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ, της εταιρείας του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου, σε σενάριο Βάνας ∆ηµητρίου, είναι η αιτία. Οι «Μπλε ώρες» έρχονται στο νέο πρόγραµµα του σταθµού και ο ρόλος που θα υποδυθώ έχει διαφορετικό χαρακτήρα και εµφάνιση από ό,τι έχω κάνει µέχρι σήµερα.
-Ο ρόλος της Κορίνας είναι ένας ρόλος-πρόκληση για εσάς; ∆εν σας έχουμε δει σε κάτι ανάλογο.
Η Κορίνα σίγουρα είναι πρόκληση, γιατί κάθε καινούργιος ρόλος είναι για εμένα και ένα νέο στοίχημα και προσπαθώ κάθε φορά να είναι και πιο ψηλά ο πήχης ερμηνευτικά. Ακόμα και για µία ηθοποιό σαν εμένα, που µμετράω πια 40 χρόνια σε αυτή τη δουλειά, πίστεψέ µε, κάθε νέος ρόλος είναι µία καινούργια προσπάθεια, µε άγχος και αγωνία για το αποτέλεσμα.
Η τηλεόραση είναι ένα δυνατό Μέσο, που, όσο κι αν είναι γοητευτικό, άλλο τόσο είναι και επικίνδυνο, γιατί μπορεί να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα. Έχω όμως μεγάλη εμπιστοσύνη στον Ανδρέα Γεωργίου -μαζί για ακόμα µία φορά- και πιστεύω ότι οδηγεί τις «Μπλε ώρες» στην επιτυχία της νέας τηλεοπτικής σεζόν.
Πηγή εικόνας: NDP
