Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη: «Προπληρώσαμε τετραψήφιο ποσό για μια αποστολή»

Σταματίνα Τσιμτσιλή

"Θα στείλει συνεργείο ο ένας και ο άλλος κι εμείς που πληρώσαμε δεν θα έχουμε το θέμα;", τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Με τον επικείμενο γάμο του Πάνου Μουζουράκη ασχολήθηκαν στο ξεκίνημα της εκπομπής η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της. Μετά τη δημοσιοποίηση του σχετικού βίντεο από τον τραγουδιστή, το οποίο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μία διευκρίνιση όσον αφορά την τηλεοπτική κάλυψη του γεγονότος.

«Χθες προβάλαμε το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη και πραγματικά μπήκα σε σκέψεις εάν πρέπει να στείλουμε αποστολή ή όχι. Εκ των υστέρων βέβαια έμαθα ότι είχαμε προπληρώσει μία εβδομάδα τώρα όλα τα έξοδα και μιλάμε τώρα για ένα μεγάλο κόστος για μια αποστολή», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Και λέω: εντάξει βρε Μαίρη μου, δεν συζητάς και με τους άλλους αρχισυντάκτες; Χθες λοιπόν συναντήθηκα με την Καινούργιου σε ένα dinner και της λέω: εσύ που είσαι και κολλητή της νύφης θα στείλεις συνεργείο; Μου λέει: κοίτα, πιστεύω ότι ο Πάνος ξύπνησε με αυτή τη διάθεση και έκανε αυτό το βίντεο, δεν το εννοούσε, σέβεται τους δημοσιογράφους», περιέγραψε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Δεν είναι ο άνθρωπος που δεν θέλει τους δημοσιογράφους ή που θα τους έδιωχνε. Μου λέει: εγώ θα στείλω. Και της λέω: συγγνώμη, εσύ που είσαι κολλητή της νύφης θα στείλεις; Άκουσα και τη Μελέτη που είπε ότι θα στείλει κι αυτή και θα είναι διακριτική. Οπότε θα στείλει ο ένας και ο άλλος κι εμείς που έχουμε πληρώσει δεν θα έχουμε το θέμα; Και με τέσσερα ψηφία το ποσό», τόνισε αμέσως μετά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Μαίρη, το παίρνεις επάνω σου. Εγώ είπα και on air να μη στείλουμε», είπε κλείνοντας το θέμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day.