5672328

Η Ρούλα Κορομηλά ξεσπά για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Αντί να εμψυχώνετε και να φροντίζετε τους αθλητές, τους βάζετε εμπόδια»

Τη δημόσια στήριξή της στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη εξέφρασε η Ρούλα Κορομηλά, μετά τις αιχμηρές δηλώσεις της Ελληνίδας πρωταθλήτριας για την απουσία του προπονητή της από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μπέρμιγχαμ.

Η γνωστή παρουσιάστρια πήρε θέση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναδημοσιεύοντας το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις της αθλήτριας και κάνοντας λόγο για μία «απρεπή και άδικη» απόφαση εις βάρος της.

«Προσωπικά λυπάμαι αυτούς που αποφάσισαν κάτι απρεπές κ άδικο σε βάρος αυτής της γενναίας αθλήτριας. Προχώρα κορίτσι μου δυνατό κ είμαστε μαζί σου. Αντί να εμψυχώνετε κ να φροντίζετε τους αθλητές, τους βάζετε εμπόδια “οι αρμόδιοι”! Ελλάδα το μεγαλείο σου», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά.

Η ανάρτησή της ήρθε μετά τις δηλώσεις της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στο Athletiko, όπου η Ελληνίδα αθλήτρια εξέφρασε τη στεναχώρια και την οργή της για το γεγονός ότι αγωνίστηκε χωρίς να έχει στο πλευρό της τον προπονητή της.

«Ήρθα χωρίς προπονητή. Θα περιμένω να μου απαντήσουν στις ερωτήσεις που έχω, γιατί ενώ έχω έρθει με όριο σε δύο αποστάσεις, με wild card, δεν ξέρω γιατί ο προπονητής μου δεν βρίσκεται εδώ», ανέφερε μεταξύ άλλων η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

@athletiko.gr 👀 Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη σε ερώτηση του Athletiko και του @Panagiotis Votsis ♬ πρωτότυπος ήχος – Athletiko

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε τέταρτη στον Μαραθώνιο βάδην του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου στο Μπέρμιγχαμ.

Related news