«Η Ραλλία Χρηστίδου αν δεν έβγαινε από talent show θα είχε καλύτερη πορεία»

Ποιος συνάδελφος της δημοφιλούς τραγουδίστριας έκανε αυτή τη δήλωση; Δεν παρακολουθεί το The Voice και δε θα συμμετείχε ως κριτής σε talent show αλλα θα τον ενδιέφερε να κάνει εκπομπή στην τηλεόραση.
Αρκετά ευθύς πάντα στις απαντήσεις του, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μίλησε στην εκπομπή «Ολα Καλά» για τη μουσική, τα talent show αλλά και συναδέλφους του…

«Δε θέλω να απομυθοποιείται ένα παιδί το οποίο θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική, πριν γίνει καν. Δεν είναι τυχαίο πως από αυτές τις εκπομπές θα περάσαν και 500 παιδιά, αν ξεκινήσεις από την πρώτη. Δε λέω πόσοι πάνε και δηλώνουν συμμετοχή. Και έχουν βγει τρεις τραγουδιστές. Μα τρεις τραγουδιστές θα είχαν βγαίνουν ούτως ή άλλως καινούριοι. Δηλαδή ας πούμε, ο Οικονομόπουλος, ο Πετρέλης, κοπέλα δεν ξέρουμε και καμία, εξαφανιστήκαν» είπε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και η δημοσιογράφος του Όλα Καλά έσπευσε να του θυμίσει τη συνάδελφό του Ραλλία Χρηστίδου. 

«Η Ραλλία ήταν η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση ας πούμε, και η κοπέλα, αν ήταν αλλιώς και δεν ήταν από εκεί θα είχε καλύτερη πορεία.» είπε εκείνος συνεχίζοντας.

Δείτε τη συνέντευξή του:
)