Zappit

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου νικήτρια του «Dancing with the stars III»

Δείτε όλα όσα συμβαίνουν στο show...

Συγκινημένη, δε σταμάτησε να αγκαλιάζει τον δάσκαλό της. Ο Ηλίας Βρεττός δέχθηκε με χαμόγελο τη δεύτερη θέση…

Στις 00:30 Ο Ηλίας Βρεττός και η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέβηκαν στη σκηνή του Dancing και χόρεψαν το ίδιο τραγούδι, με διαφορετική χορογραφία ο καθένας. Δείτε τα βίντεο εδώ

Η Βάνα Μπάρμπα και ο Νίκος Αναδιώτης, επέστρεψαν στη σκηνή του Dancing, για τη βραδιά του τελικού. Όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι φετινοί συμμετέχοντες, με εξαίρεση την Νικολέττα Ράλλη.

Στις 23:15 η Ντορέττα Παπαδημητρίου χορεύει τον δεύτερο χορό της βραδιάς. Τζάιβ… Οι κριτές τη βαθμολόγησαν με πέντε δεκάρια.

Στις 22:15 η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ανέβηκε στην πίστα του «Dancing» για την πρώτη από τις τρεις χορογραφίες της βραδιάς. Αργεντίνικο τάνγκο χόρεψε, μία χορογραφία που είχε χορέψει και στο παρελθόν και τότε είχε πάρει το πρώτο της δεκάρι. Αυτή τη φορά, οι κριτές της έβαλαν πέντε δεκάρια!

21:40 Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, η Ζέτα Μακρυπούλια αλλάζει ρούχα και υποδέχεται τους δύο φιναλίστ.

Η κριτική επιτροπή είπε τα καλύτερα στην παρουσιάστρια Ζέτα και στον Νίκο Μουτσινά για το χορευτικό τους, το οποίο δεν είδε όμως η Κάτια Δανδουλάκη, που καθυστέρησε να φτάσει στο show και η καρέκλα της παρέμεινε κενή στην έναρξη.

Ο τελικός ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό χορευτικό της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Νίκο Μουτσινά.
«Και ναι λοιπόν, είναι ο τελικός του Dancing with the stars» είπε η παρουσιάστρια λαχανιασμένη μόλις ολοκλήρωσε τη χορογραφία… Δείτε εδώ το βίντεο με τη χορογραφία τους

Διαβάστε ακόμα:

Τι λένε οι αστέρες του «Dancing» λίγο πριν το μεγάλο τελικό

Τα γούρια της Ντορέττας και του Ηλία για τον αποψινό τελικό

Απόψε ο μεγάλος τελικός του «Dancing with the stars»!