Νικόλ Σέρζινγκερ

Η Νικόλ Σέρζινγκερ αποκάλυψε ότι συνομίλησε με τον Liam Payne την ημέρα του θανάτου του: «Ήταν τόσο καλόκαρδος»

Την επικοινωνία που είχε με τον Liam Payne, λίγες μόλις ώρες πριν ο 31χρονος τραγουδιστής κάνει βουτιά θανάτου από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου που διέμενε στο Μπουένος Άιρες, αποκάλυψε η Νικόλ Σέρζινγκερ.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στους Times of London μέσα στην εβδομάδα, περιγράφοντας τη μοιραία εκείνη ημέρα που συνέβη το τραγικό περιστατικό πριν από έναν ακριβώς χρόνο.

«Ήξερα ότι ήταν στην Αργεντινή. Είχαμε ένα απλό chit-chat, κάτι πολύ ελαφρύ», αποκαλύπτει η Σέρζινγκερ.

Οι δυο τους είχαν αρχικά γνωριστεί το 2010, όταν η τραγουδίστρια παρακολούθησε την audition του Payne στο X-Factor UK εκείνης της χρονιάς και συνέβαλε στη δημιουργία των One Direction. Λίγο αργότερα, οι δυο τους ενώθηκαν ως μέντορες στο ριάλιτι Building the Band που έπαιξε στο Netflix.

«Λάτρευα τον Liam, ήταν τόσο καλόκαρδος. Τον ήξερα ελάχιστα όταν δημιουργήθηκαν οι One Direction. Είδα απλώς μερικά ταλαντούχα αγόρια και είπα: προέρχομαι από ένα γκρουπ, ξέρω τι δύναμη κρύβει. Η ζωή συνεχίζεται, όμως. Έκτοτε, αφιερώνω ένα μικρό κομμάτι των shows μου στη μνήμη του, έτσι για να τον θυμάμαι έστω και για λίγο κάθε φορά», εξομολογείται η Νικόλ Σέρζινγκερ.

 

Φωτογραφία Εξωφύλλου: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Related news