Τι είπε για τις σχέσεις τις ζωής της και τους άντρες που την χτύπησαν;
Καλεσμένη στην εκπομπή “Βράδυ” του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν η Κατερίνα Στανίση και μίλησε για πολλές πτυχές της προσωπικής της ζωής.
“Αλίμονό μας αν κοιμόμαστε με την καριέρα στο κρεβάτι. Η ζωή έχει κι άλλες απολαύσεις και δεν είναι μόνο το τραγούδι και η πίστα. Αλλά είμαι χαρούμενη όμως που ο κόσμος με αγάπησε πολύ. Αν πω αγάπη μόνο, τους αδικώ, με λάτρεψαν!”, είπε η Κατερίνα Στανίση.
Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στις στιγμές που σύντροφοί της στο παρελθόν την χτύπησαν, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Θέλει τιμωρία και η γυναίκα δεν θα πρέπει να κάθεται κατά την πείρα μου, πρέπει να φεύγει αμέσως”!
Για τα παιδιά που δεν έκανε ποτέ η Κατερίνα Στανίση τόνισε: “Δεν μπορούσα και οικογένεια και δουλειά. Εγώ ήθελα να κάνω παιδιά και οικογένεια με έναν που θα του είχα εμπιστοσύνη. Δεν ήρθε αυτό. Έπεφτα σε μαλ..ς”!
Δείτε το βίντεο:
http://www.youtube.com/embed/SDcoV_4AjL0
Διαβάστε ακόμα:
