Η Φαίη Σκορδά και η άβολη στιγμή στο Πρωινό μας: «Δεν μπορούμε να λέμε πράγματα που δεν ισχύουν»

Φαίη Σκορδά

"Ξέρουμε ο καθένας τι είναι μέσα στο χώρο. Ξέρουμε τις επαγγελματικές συμπεριφορές των ανθρώπων και αυτά που αναφέρεις δεν ταιριάζουν σε μια πολυετή πορεία δύο ανθρώπων που έχουν συμπεριφορές συγκεκριμένες επαγγελματικά".

Τα όσα κατήγγειλε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι» την Κυριακή το πρωί, σχολίασαν σήμερα στο Πρωινό μας, η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ο Νίκος Γεωργιάδης ανέφερε ότι το θέμα που προέκυψε αφορούσε στο Happy Day και οι αρχισυντάκτριες των δύο εκπομπών διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους τηλεφωνικώς. «Υπήρξε ένας καβγάς ανάμεσα στις δύο αρχισυντάκτριες, την κυρία Παλιαλέξη και την κυρία Βένια Καραγιάννη στο τηλέφωνο, υπήρξε μια ένταση και ακούστηκαν και πράγματα για εξώδικα, αγωγές. Σας λέω ότι υπήρξε πολύ μεγάλη ένταση», υποστήριξε ο δημοσιογράφος.

Λίγα λεπτά αργότερα, ωστόσo, η Φαίη Σκορδά, πήρε τον λόγο και διέψευσε την συγκεκριμένη πληροφορία, καθώς, όπως είπε, δέχτηκε κάποια μηνύματα στο κινητό της. «Παίρνω μια βαθιά ανάσα. Είχα κάποιες συνομιλίες για όλο αυτό που έγινε. Όταν αναφέρονται κάποια ονόματα από πίσω, πρέπει να είμαστε και λίγο πιο ξεκάθαροι. Απάντησα ενστικτωδώς χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες. Επειδή αναφέραμε και το όνομα της Παλιαλέξη, δεν υπήρχε περίπτωση να μάλωνε με τη Βένια Καραγιάννη. Δεν έγινε κάτι τέτοιο, ούτε πήρε καν τηλέφωνο. Η Μαίρη Παλιαλέξη δεν πήρε κανέναν τηλέφωνο. Εγώ μιλάω εκ του αποτελέσματος, δεν το έπαιξαν καν στην εκπομπή, δεν έδωσαν καν συνέχεια. Δεν μπορούμε να λέμε πράγματα που δεν ισχύουν. Είναι άλλο το ότι μιλάνε οι αρχισυντάκτες κι άλλο να αφήνουμε να εννοηθεί ότι πήραν τηλέφωνο για να μαλώσει ο ένας τον άλλον. Αυτό δεν έγινε ποτέ», είπε η παρουσιάστρια.

Κλείνοντας, η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Ξέρουμε ο καθένας τι είναι μέσα στο χώρο. Ξέρουμε τις επαγγελματικές συμπεριφορές των ανθρώπων και αυτά που αναφέρεις δεν ταιριάζουν σε μια πολυετή πορεία δύο ανθρώπων που έχουν συμπεριφορές συγκεκριμένες επαγγελματικά. Γι αυτό που έγινε θα βγούμε εμείς υπόλογοι;».