Η εξομολόγηση της Μαρίας Δρακοπούλου για την κακοποίηση που είχε δεχτεί από τον σύντροφο της

«Εκεί που άρχισε να μου βγαίνει και φόβος και υστερία ήταν μία βράδια που...»

 Για τη σχέση που είχε με έναν διαφημιστή που κράτησε περισσότερο από πέντε χρόνια μίλησε στο πλατό της Αννίτας Πάνια η Μαρία Δρακοπούλου. «Τη δεύτερη μέρα του αρραβώνα μου είπε τώρα είσαι δικιά μου και θα κάνεις ό,τι σου λέω, θέλω να παρατήσεις το θέατρο» είπε η ηθοποιός που περιέγραψε πως σταδιακά ξεκινώντας από απλή μουρμούρα η ζωή της μετατράπηκε σε κόλαση.

«Κάποια στιγμή του λέω δεν αντέχω άλλο με έσκασες. Και παίρνει το μαξιλάρι και πάει να μου το χώσει στο πρόσωπο και μου λέει δεν θέλω να αναπνέεις. Και μετά τραβάει το μαξιλάρι και μου λέει «είδες τι ωραία που είναι να μην αναπνέεις;»

«Μου έλεγε γιατί αργείτε στην πρόβα και του λέω με έπρηξες και μου δίνει το πρώτο χαστούκι. Λέω μία λύση είναι να μην του φέρνω αντιρρήσεις γιατί άρχισα να φοβάμαι. Δεν ήξερα σε ποια στιγμή θα συμβεί αυτό και με ποια αιτία.»

Εκεί που άρχισε να μου βγαίνει και φόβος και υστερία ήταν μία βράδια που ήρθε να με πάρει από παράσταση, που ζήλεψε γιατί είχε πάει καλά η παράσταση, και μου λέει σε αυτή την παράσταση έπρεπε να είμαι κι εγώ και κάποιος σου αρέσει σε αυτή την παράσταση. Όχι δε μου αρέσει, όχι σου αρέσει, μπαμ μου δίνει μπουνιά στο στομάχι. Σου αρέσει και μου το κρύβεις. Και μου δίνει μια μπουνιά στο στομάχι, αρχίζουν και πονούν όλα τα μέσα μου και εγώ να μην ξέρω, γιατί πρώτη φορά έφαγα μπουνιά, να με πιάνουν σπασμοί και να λέω τώρα έπαθα αιμορραγία, χτύπησε κανένα νεύρο, πρέπει να πάω να κάνω ακτινογραφία; Σοκαρίστηκα!»

Δείτε όσα είπε η ηθοποιός στο ΑΝΝΙΤΑgr: