Ελένη Ανουσάκη

Η Ελένη Ανουσάκη αποκαλύπτει για την υγεία της: «Δεν φοβάμαι, κάνω μία πάρα πολύ σημαντική προσπάθεια να μην κάνω λάθος τα φάρμακα»

Τηλεφωνική επικοινωνία με την ηθοποιό Ελένη Ανουσάκη είχε η ρεπόρτερ του Alpha, Ελισάβετ Οικονόμου, μετά τη γνωστοποίηση της είδησης πως πέρασε πρόσφατα μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της.

«Ανακάλυψα ότι έχει δημιουργηθεί καρδιακή ανεπάρκεια. Κάθισα 7 μέρες στο νοσοκομείο. Αλλά τους τρόμαξα με την αυστηρότητά μου, γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται περισσότερο για μένα από μένα την ίδια. Και είμαι καλά, αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός.

«Είμαι τώρα στο σπίτι, αλλά θα ξαναπάω, όπως είπε ο κύριος γιατρός, θα πηγαινοέρχομαι κάθε 10 μέρες να μου κάνει τις εξετάσεις μου», ξεκαθάρισε.

«Δεν είχα ποτέ καρδιά, είχα καρδιά για να πονάω, καρδιά για να τραγουδάω, καρδιά για να λυπάμαι, καρδιά για να κλαίω. Είχα μια καρδιά, μέσα στην ψυχή μου. Αλλά αυτή αρρώστησε. Δε φοβάμαι ποτέ. Για να είναι όλα καλά, εγώ κάνω μία πάρα πολύ σημαντική προσπάθεια, να μην κάνω λάθος τα φάρμακα», εξομολογείται κλείνοντας η Ελένη Ανουσάκη στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Related news