Στο Κατράκειο Θέατρο συνάντησε το τηλεοπτικό συνεργείο του Happy Day την Έλενα Χαραλαμπούδη.
Η ηθοποιός ρωτήθηκε για το επαγγελματικό της μέλλον στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, καθώς και για τα απαράδεκτα σχόλια που δέχθηκε τις τελευταίες ημέρες ο συνεργάτης της, Αλέξανδρος Τσουβέλας, για τις εμφανίσεις του στο πλευρό της συντρόφου του, Εύας Καρύδη.
«Δεν έχουμε ακόμα υπογράψει επίσημα, αλλά είμαστε σε συζητήσεις, ναι, είμαστε πολύ καλά, είμαστε πολύ κοντά. Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά τα διαδικαστικά καθόλου», απαντά η Έλενα Χαραλαμπούδη για τη συνέχεια της σειράς “Τότε και Τώρα”.
«Αυτό με τα σχόλια είναι απαράδεκτο. Είναι όμως κάτι πολύ σύνηθες στην εποχή μας. Υπάρχει ένας φοβερός κανιβαλισμός στα social media. Είναι πάρα πολύ άκομψο να ακούμε και να διαβάζουμε σχόλια για διαφορά ηλικίας το 2026», υπογραμμίζει η ηθοποιός για τον σάλο που προκλήθηκε τα τελευταία 24ωρα με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα και την Εύα Καρύδη.
«Είναι όμως αντικατοπτρισμός της κοινωνίας μας τα social media. Ακριβώς έτσι όπως συζητάμε στα τραπέζια μας τα οικογενειακά τις Κυριακές, και κουτσομπολεύουμε με τις παρέες μας, αυτό το μεταφέρουμε ακριβώς και στα social media», επισημαίνει χαρακτηριστικά, ενώ παραδέχεται κλείνοντας:
«Το χειρότερο που έχω ακούσει, ας πούμε, είναι ότι έχω δόντια αλόγου, ότι είμαι σαν άλογο… ή ότι “είναι πολύ άσχημη για να γελάς μαζί της”».
