Η εξομολόγηση της Ανέτ Αρτάνι για την κακοποίηση που βίωσε από σύντροφό της

Ανέτ Αρτάνι

Δείτε όλα όσα είπε η Ανέτ Αρτάνι.

Στην εκπομπή “Love it” και τον Βασίλη Γρηγορόπουλο έδωσε συνέντευξη η Ανέτ Αρτάνι, η οποία μίλησε για την κακοποίηση που βίωσε από σύντροφό της, αλλά και τα ερωτικά ανταλλάγματα που της ζητούσε ένας μάνατζερ.

«Δυστυχώς στην Αμερική είμαστε πολύ πίσω στα θέματα της γυναίκας. Έφυγα από την Ελλάδα επειδή ήμουν σε μια πολύ άσχημη σχέση. Φοβόμουν, ήθελα να ξεφύγω και να πάω στην αγκαλιά της οικογένειάς μου. Εξαιτίας του συντρόφου μου εφτά χρόνια δεν πήγα στην Αμερική για να δω τους δικούς μου. Πολλοί άντρες δεν καταλαβαίνουν και λένε “αφού ήταν τόσο άσχημα γιατί δεν έφευγες;”. Σε μια σχέση μπορεί ο άλλος να σε κάνει να νιώθεις ότι εσύ φταις για όλα. Έφυγα γιατί έγινε χαμός, η γειτόνισσά μου κάλεσε την αστυνομία. Έφυγα κρυφά και δεν χαιρέτησα κανέναν. Σε όλο το ταξίδι έκλαιγα, αλλά ένιωθα ανακούφιση που επέστρεφα στην οικογένειά μου», είπε αρχικά η Ανέτ Αρτάνι.

Η Ανέτ Αρτάνι πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όταν πρωτοξεκίνησα γνώρισα έναν αθλητή ο οποίος έγινε μάνατζέρ μου. Έπρεπε να υπογράψω κάποια χαρτιά και πήγα σπίτι του. Και εκεί μου το άλλαξε, ήθελε άλλα πράγματα. Και ήταν ένα… γομάρι, έπαιζε μπάσκετ παλιά κι εγώ ήμουν… μισή μερίδα. Με πλησίασε και τον σταμάτησα με πολύ δύναμη από τον εαυτό μου. Με πρόσβαλε, με έφερε σε δύσκολη θέση… Με άφησε γιατί κατάλαβε ότι εγώ δεν ήθελα και φοβήθηκε και ο ίδιος ότι εγώ θα μιλήσω. Υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που δέχτηκα βία».