Η Χρύσπα αποχώρησε από το «Dancing with the stars»

Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στο 7ο live και τα βίντεο με τις εμφανίσεις των αστέρων
Αποχωρίστηκε τον δάσκαλό της για επαγγελματικούς λόγους και τελικά… ήταν και η τελευταία φορά που χόρεψε στο show του ΑΝΤ1.

Στο τέλος, υποψήφιες για αποχώρηση, έμειναν οι Χρύσπα και η Κατερίνα Στικούδη. Τελικά, αποχώρησε η Χρύσπα…

Η βαθμολογία μετά τις εμφανίσεις όλων των αστέρων, διαμορφώθηκε ως εξής:

Τελευταία στο 7ο live χόρεψε η Κατερίνα Στικούδη, η οποία συγκέντρωσε 27 βαθμούς.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος χόρεψε σε ρυθμούς Michael Jackson και εντυπωσίασε τους κριτές! Ο Αλέξης Κωστάλας σηκώθηκε όρθιος και τον χειροκρότησε στο τέλος. Οι κριτές του έβαλαν τέσσερα οκτάρια!

Ο Λάκης Γαβαλάς, κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού, όταν εμφανίστηκε σαν μαύρος γάτος και χόρεψε το Frozen της Madonna. Δείτε το βίντεο με το χορό του εδώ!
Η Μαίρη Συνατσάκη, χόρεψε στο 7ο live, ενάντια στο σχολικό εκφοβισμό. Το λεγόμενο Bullying. Συγκέντρωσε 30 βαθμούς από τους κριτές.

Μετά την εμφάνιση των πρώτων 5 αστέρων, η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

H Nάντια Μπουλέ, εμφανίστηκε ως γκεστ στο «Dancing» και ερμήνευσε το αγαπημένο της τραγούδι! Δείτε το βίντεο εδώ

Η Χρύσπα χόρεψε το «Imagine» και μάλιστα με διαφορετικό καβαλιέρο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του δασκάλου της.

 Ο Ησαΐας Ματιάμπα, χόρεψε… αφρικάνικα και ξεσήκωσε κοινό και κριτές.

 

Η Ευαγγελία Αραβανή χόρεψε για… έναν μεγάλο έρωτα όπως είπε. Έναν έρωτα που βρήκε το 2013, εννοώντας προφανώς, τον σύντροφό της, τραγουδιστή Ηλία Βρεττό. 

Ένα κομμάτι από το μιούζικαλ «Σικάγο» επέλεξε να χορέψει ο Άλεξ Κάβδας. «Ήταν ό,τι καλύτερο έχω δει από εσάς» είπε η Γκαλένα Βελίκοβα, μετά το χορό… Διαβάστε περισσότερα εδώ και δείτε το βίντεο!

Πρώτη χόρεψε η Κλέλια Πανταζή, η οποία θυμήθηκε τα… παλιά της, αφού στην έναρξη της χορογραφίας, επιστράτευσε μια κορδέλα. Μάλιστα στο στούντιο ήταν και οι συναθλήτριές της στη ρυθμική. Το τραγούδι, ήταν το ίδιο με το οποίο είχε αγωνιστεί στο άθλημά της στο παρελθόν.

O Βαγγέλης Χολέβας που χορεύει μαζί με τη Χρύσπα, λόγω κάποιου επαγγελματικού ραντεβού -όπως εξήγησε η Δούκισσα- δεν κατάφερε να βρίσκεται στο live κι έτσι στη θέση του, πήγε ο Θοδωρής Παναγάκος. Ο δάσκαλος που είχε φέτος η Γωγώ Μαστροκώστα, πριν αποχωρήσει από το show.

«Απόψε πρέπει όλοι να σκίσουμε» είπαν οι αστέρες στο εισαγωγικό βίντεο του 7ου live. Άλλωστε… ποιος θέλει να φύγει, χορεύοντας το αγαπημένο του τραγούδι; »Κάθε διαγωνιζόμενος χορεύει το τραγούδι που εκείνος έχει επιλέξει και σημαίνει πολλά για αυτόν» εξήγησε η Δούκισσα Νομικού.

Διαβάστε ακόμα:

Τι λένε οι αστέρες του «Dancing» λίγο πριν το 7ο live

Με Νάντια Μπουλέ το 7ο live του «Dancing»