Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για Κωστόπουλο, Alpha και… Αρναούτογλου!

Κωστόπουλος: «Με ρωτάνε όλοι για τον Γρηγόρη λες και ήταν η… γκόμενά μου»!

Συνέντευξη στην Σάσα Σταμάτη και το “Πρωινό” παραχώρησε ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τις εκπομπές τους. Την είδηση, βέβαια, την έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος τόνισε πως ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν ήθελε να βγαίνει η εκπομπή του την Τετάρτη, αλλά άλλη μέρα.

«Ήταν επιλογή του καναλιού να είμαι απέναντι από τον Γρηγόρη. Μη με βάλεις να ξαναμιλήσω για τον Γρηγόρη, έχω δώσει δέκα συνεντεύξεις και όλοι με ρωτάνε για τον Γρηγόρη, λες και ήταν η… γκόμενά μου. Έλα τώρα που είναι ντέρμπι, αστεία πράγματα. Δεν έχω κανένα άγχος. Αν τα νούμερα είναι 19 με 21, είναι το λιγότερο που με ενδιαφέρει. Αν μου δώσεις δύο-τρεις μονάδες και περνάω ντούκου, δεν θέλω», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε με τη σειρά του: «Λίγο που έχω κάνει ρεπορτάζ, ο Πέτρος θα επιθυμούσε, όχι λόγω του ανταγωνισμού, λόγω επιλογής ημέρας, άλλη μέρα θεωρούσε ότι ήταν η καλύτερη. Όχι λόγω ανταγωνισμού, λόγω μέρας που του πάει περισσότερο. Ήθελε άλλη μέρα ο Κωστόπουλος, αλλά τον έβαλαν από τον Alpha απέναντι από τον Γρηγόρη».