Zappit

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Θεωρώ ότι η Μαρία αδικείται εδώ»

Πήρε θέση ο Γρηγόρης Αρναούτογλου...

Με αφορμή την προγραμματισμένη απουσία του Δημήτρη Σταρόβα, λόγω των μουσικών του εμφανίσεων, η κουβέντα με την Έλντα Πανοπούλου ήρθε στους παρουσιαστές των Καρντάσιανς και εκτός από τα καλά λόγια της ίδιας για την Μαρία Μπεκατώρου, ήταν και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που πήρε θέση ως προς το ρόλο της στην εκπομπή. Κάτι το οποίο έχει σχολιαστεί πολλές φορές από τα media και η ίδια δεν έχει εκφράσει παράπονα.

«Θεωρώ ότι η Μαρία αδικείται στο βραδινό εδώ. Θα με αφήσεις να σου πω; Θεωρώ ότι αδικείσαι εδώ διότι δεν υπάρχει ο χρόνος να βγάλεις αυτό που πρέπει να βγάλεις. Αν είχαμε γυναικεία θέματα θα τα αναλάμβανε και θα τα έκανε καταπληκτικά» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παίρνοντας θέση πάνω στο θέμα, ενώ η Έλντα Πανοπούλου συνέχισε να πλέκει το εγκώμιο της παρουσιάστριας με ειλικρινή διάθεση.

«Ειδικά όταν την βάζετε με τον άλλον την κοπέλα στη μέση και δεν την βλέπουν. Η Μαρία έχει ένα καταπληκτικό προσόν. Είναι αυτή που είναι. Δεν υποδύεται κάτι άλο από αυτό που πραγματικά είναι. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα στην τηλεόραση είναι ότι όλοι, υπάρχουν οι λαμπρές εξαιρέσεις φυσικά, αλλά στην πλειονότητα νομίζω οι άνθρωποι θέλουν να παρουσιάσουν κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είναι. Η Μαρία αυτό δεν το έχασε ποτέ, ούτε τον αυθορμητισμό, ούτε την τρυφεράδα, ούτε την γλυκύτητά της και την ευγένεια της στους ανθρώπους.» πρόσθεσε η Έλντα Πανοπούλου.