Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέστρεψε διαφορετικά: «Αυτήν την ώρα στην ελληνική τηλεόραση γίνεται πανικός»

Γρηγόρης Αρναούτογλου

"Βέβαια παίρναμε τηλέφωνα εκεί εγώ με τον Νίκο Μουτσινά τις περισσότερες φορές" ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Πίσω στους τηλεοπτικούς μας δέκτες είναι ο Γρηγόρης Αρνατούογλου και το The 2night Show μέσα από τον ΑΝΤ1. Αυτή η πρώτη εκπομπή έκρυβε μία πρωτοτυπία, αφού ήταν live για 30 λεπτά, με στόχο να μοιράσει δώρα.

«Δυστυχώς αυτή η εκπομπή δεν μπορεί αν είναι πάντα live και σας έχουμε ετοιμάσει πολύ ωραία πράγματα. Υπήρξε αυτό το δίμηνο που δεν τα λέγαμε λόγω του Μουντιάλ και θέλαμε να επανέλθουμε δριμύτατοι. Προσπαθούμε να στείλουμε ένα από τα πιο ωραία μηνύματα που μπορούμε. Σε μια εποχή που είναι δύσκολη, που συνεχώς μας πληγώνει και κάθε φορά που ανοίγουμε μια εφημερίδα ή την τηλεόραση, κάτι δεν πάει καλά. Θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό από μια απλή κουβέντα μέχρι ένα παιχνίδι. Έτσι κι αλλιώς αυτήν την ώρα στην ελληνική τηλεόραση γίνεται πανικός. Θα ήθελα πολύ να έχω μια τηλεόραση και να κάνω ζάπινγκ, αλλά γίνεται χαμός. Εμείς θα παραμείνουμε σε αυτό το δικό μας στυλ που το κάνουμε με πολλή αγάπη…» είπα αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Παρακάτω συνέχισε για τα δώρα της εκπομπής: «Με το που παίρνετε τηλέφωνο, σας παίρνουμε εμείς πίσω. Έχω να το κάνω εγώ αυτό πόσα χρόνια με το πρωινό. Βέβαια παίρναμε τηλέφωνα εκεί εγώ με τον Νίκο Μουτσινά τις περισσότερες φορές.»