Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει πως βιάστηκε από γυναίκα σε δημόσιο χώρο

«Υπήρχαν εκατοντάδες άνθρωποι που περίμεναν να...»

Τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει τα μίντια με διάφορες παράλογες πράξεις του. Τώρα ο Shia LaBeouf εξομολογείται ένα περιστατικό που του συνέβη κατά τη διάρκεια του installation που είχε στηθεί σε έκθεση την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Για πέντε ημέρες ο 28χρονος ηθοποιός προσκαλούσε τον κόσμο να τον επισκεφτεί ένας ένας σε ένα μικρό δωμάτιο σε γκαλερί στο Λος Άντζελες όπου φορούσε μια χαρτοσακούλα στο κεφάλι που έγραφε «Δεν είμαι πια διάσημος» – όπως έκανε και στην πρεμιέρα του Nymphomaniac.

Την τρίτη ημέρα μια γυναίκα σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο ηθοποιός γδύθηκε και τον βίασε καθώς οι συνεργατες του περίμεναν στην ουρά.

Ο ηθοποιός δεν εξήγησε αν προσπάθησε να την σταματήσει κατά τη διάρκεια της σιωπηλής περφόρμανς Το γεγονός αποκάλυψε σε μια παράξενη συνέντευξη του την Πέμπτη: «Μια γυναίκα ήρθε με τον φίλο της, που βρισκόταν έξω από την πόρτα όταν έγινε»

«Ακουμπούσε τα επίμαχα σημεία της στα πόδια μου, μετά από 10 λεπτά με έγδυσε και με βίασε.» περιγράφει ο ηθοποιός. Υπήρχαν εκατοντάδες άνθρωποι στην ουρά όταν βγήκε έξω με τα μαλλιά ανακατεμένα και το κραγιόν της να έχει φύγει. «Δεν ήταν σωστό ούτε για εμένα ούτε για τον φίλο της» είπε ο ηθοποιός εξηγώντας πως στην ουρά περίμενε και η δική του σύντροφος Mia Goth.

Πολύ παράξενη ιστορία και ποιος ξέρει τι πραγματικά συνέβη…