Zappit

Γλυκές Αλχημείες με σιροπιαστά γλυκά

Σήμερα στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο Στέλιος Παρλιάρος φτιάχνει αμυγδαλόπιτα με πλούσια γέμιση από κρέμα φτιαγμένη από καβουρντισμένο αμύγδαλο, με τραγανό φύλλο και ευωδιαστό βούτυρο και «κλείνει το μάτι» στον παραδοσιακό μπακλαβά.

Η μυρωδάτη σιροπιαστή λεμονόπιτα αποτελεί ίντριγκα ακόμη για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Γεμάτη αρώματα από φρέσκο λεμόνι και αμυγδαλόσκονη, χαρίζει την μοναδική νοστιμιά της με την ξεχωριστή γλυκόξινη γεύση της.

Και σοκολατένιο ρεβανί, για όσους θεωρούν τη σοκολάτα βασικό συστατικό απόλαυσης. Ένα ρεβανί με σιμιγδάλι, δουλεμένο με βούτυρο και αυγά, θα εμπλουτιστεί με κουβερτούρα για να συνδυάσει την υπέροχη κλασσική του γεύση με μια σύγχρονη σοκολατένια εκδοχή.