Γλυκά Νερά: «Πήραμε εντολή να αλλαχθεί η φωτογραφία στον τάφο της Κάρολαϊν»

Κάρολαιν

"Η κυρία Σούζαν πήρε την επιγραφή της, την πέταξε, την έσπασε και μας έδωσε εντολή να γράψουμε κάτι άλλο", αποκαλύπτει ο άνθρωπος που κατασκεύασε το μνήμα της Κάρολαϊν.

Ο άνθρωπος που κατασκεύασε το μνήμα της Κάρολαϊν, της 20χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, μίλησε στο Πρωινό κι έκανε κάποιες αποκαλύψεις αποκαλύψεις. Ο κ. Θανάσης Βαλτσιώτης είπε στον Μάνο Μπανασάκη τα εξής:

«Πήραμε εντολή να αλλαχθεί η φωτογραφία στον τάφο της Κάρολαϊν, όπως και η επιγραφή της. Η κυρία Σούζαν πήρε την επιγραφή της, την πέταξε, την έσπασε και μας έδωσε εντολή να γράψουμε κάτι άλλο: «Στην πολυαγαπημένη μας μητέρα και κόρη…». Έχει αφαιρεθεί η λέξη σύζυγος, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας. Η πρώτη επιγραφή είχε γίνει σύμφωνα με εντολή του Μπάμπη.

Την φωτογραφία επέλεξαν οι γονείς του Μπάμπη. Οικονομικά πληρωθήκαμε τα πάντα από τους γονείς του Μπάμπη. Οι γονείς του Μπάμπη μάς έκαναν την πληρωμή και ό,τι άλλο χρειάστηκε ή θα χρειαστεί, όσον αφορά στον τάφο της Κάρολαϊν.

Ο Μπάμπης δεν είχε καμία συμμετοχή, δεν ήταν ποτέ σε καμία διαπραγμάτευση, παρά μόνο το στιχάκι ήταν δικιά του εντολή που σπάστηκε από τα χέρια της κ. Σούζαν».