Γιώργος Σαμπάνης

Συγκινεί ο Γιώργος Σαμπάνης: «Είχε πεθάνει την ίδια μέρα που πήγα να τραγουδήσω πρώτη φορά, ό,τι χειρότερο στη ζωή μου»

Ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συνομιλήσει για όλα με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, δε, ο δημοφιλής τραγουδοποιός αναφέρθηκε στην πρώτη του σκηνική εμφάνιση την οποία και θυμάται έντονα λόγω του θανάτου του αγαπημένου του παππού την ίδια ημέρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σαμπάνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως “στην πρώτη μου επαγγελματική εμφάνιση τραγούδησα με του Onirama, σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, 18 Γενάρη 2009. Το θυμάμαι γιατί εκείνη την ημέρα πέθανε ο παππούς μου. Την πρώτη φορά που πήγα να τραγουδήσω, παιδιά, είχε πεθάνει ο παππούς μου την ίδια ημέρα. Ήταν ό,τι χειρότερο στη ζωή μου”.

“Απίστευτο. Απίστευτο. Τραγούδησα όμως κανονικότατα, δεν μπορούσα να κάνω και αλλιώς. Ήταν η πρώτη μου δουλειά. Δεν είχα άλλη επιλογή. Πολύ άγριο πράγμα, βαρύ πολύ, πολύ άσχημη εμπειρία αλλά τι μπορείς να κάνεις; Είχα δουλειά, ήταν η πρώτη μου δουλειά, η πρεμιέρα. Τι να έλεγα, όχι δεν έρχομαι, πέθανε ο παππούς μου;”.

“Επίσης, ήμουν ένας πανάγνωστος που απλά άνοιγε πρόγραμμα. Δεν ήμουν δηλαδή κάποιος που κουνάει τις αλυσίδες για να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλει ή κινεί τα νήματα, που λέμε. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ εκείνη την ημέρα για πολλούς λόγους” πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιώργος Σαμπάνης στην καθημερινή εκπομπή της ΕΡΤ.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

Related news