Γιώργος Παράσχος: «Συνάδελφος μού πρότεινε να αγοράσω χαρτί εμβολιασμού με 300 ευρώ»

Γιώργος Παράσχος

«Του είπα ότι χτύπησες λάθος πόρτα», λέει ο Γιώργος Παράσχος.

Στην εκπομπή «Love it» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος προχώρησε σε μια απίθανη αποκάλυψη. Όπως είπε, συνάδελφος ηθοποιός τού πρότεινε να αγοράσει χαρτί εμβολιασμού αντί 300 ευρώ.

«Ο κόσμος που δεν έχει κάνει το εμβόλιο, εντάξει είναι δικαίωμά του… Έχω μια προσωπική εμπειρία. Είχα μαζευτεί σε τραπέζι με κάποιους συναδέλφους και ένας με πλησίασε και μου πρότεινε να αγοράσω αυτό το παράνομο χαρτί και του λέω χτύπησες λάθος πόρτα, έχω κάνει το εμβόλιο», είπε αρχικά ο Γιώργος Παράσχος.

Ο Γιώργος Παράσχος συνέχισε: «Μου είπε ότι πρέπει να στείλω σε αυτόν ένα μήνυμα με τα στοιχεία μου κι εκείνος θα τα στείλει εκεί που πρέπει να τα στείλει κι εκείνοι θα επικοινωνούσαν μαζί μου, για να κάνω 300 ευρώ κατάθεση. Όχι σε λογαριασμό τράπεζας, αλλά σε άλλον λογαριασμό που δεν θυμάμαι και μετά από 3-4 μέρες το χαρτί θα ερχόταν στο κινητό μου».

«Για να με πείσει μου είπε και ονόματα ηθοποιών και τραγουδιστών που είναι αρνητές του εμβολίου και μου έκανε εντύπωση γιατί ορισμένοι ηθοποιοί παίζουν σε σίριαλ, στο θέατρο και σε εκπομπές και εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ», πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Παράσχος.