Γιώργος Λιάγκας σε Κώστα Μαρτάκη: «Με έχεις απογοητεύσει γιατί…»

«Ήμουν στο γραφείο του Λάτσιου πριν από...»

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό» έχει τοποθετηθεί πολλές φορές για το ρόλο του Κώστα Μαρτάκη στα backstage του «Dancing with the Stars». Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων και ο Γιώργος Λιάγκας τον «στρίμωξε» με τις ερωτήσεις και τις τοποθετήσεις του γύρω από το θέμα της παρουσίασης.

«Έχεις πάρα πολύ χιούμορ στην πραγματικότητα, έχεις ένα τσαγανό που δεν το βγάζεις στο «Dancing». Πραγματικά βγαίνεις και αισθάνομαι ότι κάτι σου έχει συμβεί άσχημο. Βγαίνεις λίγο θλιμμένος. Όχι πως έπαιξε ρόλο η γνώμη μου, αλλά θα το πω… Ήμουν στο γραφείο του Λάτσιου πριν από δυο τρεις μήνες και τυχαίνει να έρθουν εκεί οι συνεργάτες του και να πουν «δυο πρόσωπα έχουμε για το backstage του Dancing». Ο ένας είναι ο Μαρτάκης και το άλλο είναι μια κοπέλα, δεν θα πω ποια. Και μου λέει ο Λάτσιος εσυ ποιον θα έβαζες; Και του λέει χωρίς δεύτερη συζήτηση τον Μαρτάκη. Και με έχεις απογοητεύσει γιατί ξέρω ότι έχεις πολύ χιούμορ, πολύ τσαγανό… είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Κώστας Μαρτάκης προσπάθησε από τη μεριά του να εξηγήσει πως βλέπει ο ίδιος τον ρόλο του αυτόν: «Στα προηγούμενα παιχνίδια επειδή ήμουν διαγωνιζόμενος είχα να «πουλήσω», να «πλασάρω» τον εαυτό μου. Τώρα έχω έρθει να παρουσιάσω κάποιους ανθρώπους που χορεύουν ταλαιπωρούνται και εκείνη τη στιγμή δε θέλω… Το ότι παρουσιάζω το backstage δεν είναι ότι μου έχουν δώσει χρόνο να παρουσιάσω τον εαυτό μου και θέλω να φανώ. Είμαι εκεί για να βοηθήσω στην ψυχολογία τα παιδιά και να παρουσιάσω τι αισθάνονται εκείνη τη στιγμή.»

«Ο Μαρτάκης είναι πιο σταρ από την συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων στο Dancing. Από τη στιγμή που είναι πιο σταρ… δε σου λέω να βγεις να το πουλήσεις σταριλίκι, αλλά να το πάρει λίγο πιο πάνω του το παιχνίδι…» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος στη συνέχεια ρώτησε τον τραγουδιστή για την εκπομπή, που πληροφορίες θέλουν να αναλαμβάνει, στο Epsilon.

Δείτε τι είπε ο Κώστας Μαρτάκης: