Ο Γιώργος Καράβας μίλησε στην εκπομπή «Το ΄χουμε» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πρεμιέρα του GNTM. Ο παρουσιαστής του Exathlon που στο παρελθόν υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι της σύνθεσης των μελών του ριάλιτι μόδας σχολίασε την επιστροφή του ανανεωμένου πρότζεκτ.
«Αποσπασματικά εννοείται ότι το είδα. Την ώρα της προβολής του εγώ έβλεπα το Exathlon και δεν το λέω επειδή είμαι στον ΣΚΑΪ. To GNTM είναι ένα πρόγραμμα που έχει αγαπηθεί από τον κόσμο, κι εγώ το αγαπάω – έχω περάσει τρία χρόνια της ζωής μου εκεί. Μου άρεσε, είδα διαφορετικά πράγματα. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να σχολιάσω. Πάντα τελικός κριτής σε ό,τι κι αν κάνουμε είναι ο κόσμος», είπε αρχικά ο Γιώργος Καράβας.
«Δεν εμβάθυνα τόσο πολύ», απάντησε σε ερώτηση για το αν του έλειχε η Βίκυ Καγιά από το GNTM. Και πρόσθεσε: «Είδα μόνο μία οντισιόν μίας κοπέλας που κόπηκε, διάρκειας 15 λεπτών».
Πηγή εικόνας: NDP