Γιώργος Καπουτζίδης

Γιώργος Καπουτζίδης για Σέρρες: «Εγώ είμαι αυτό που είμαι και θα γράψω αυτό που έχω στην καρδιά μου»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» ήταν σήμερα ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε αρχικά για τις Σέρρες.

«Οι Σέρρες είναι ένας οδοστρωτήρας που έχει έρθει στη ζωή μου! Αν ο πρώτος ήταν το Παρά Πέντε, ο δεύτερος είναι αυτός. Είναι μια σειρά που θα μείνει στις μνήμες και στις καρδιές των ανθρώπων», είπε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέφερε επίσης: «Αυτή είναι η τηλεόραση που με ενδιαφέρει να κάνω και αυτή να είναι η ποιότητα της ιστορίας που θα διηγούμαι. Δεν δέχτηκα καμία παρέμβαση. Εγώ είμαι αυτό που είμαι και θα γράψω αυτό που έχω στην καρδιά μου. Το κανάλι με στήριξε σε αυτό».

Related news