Ο Γιώργος Ασημακόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Το Πρωινό» και την Ελένη Παπαδόγια. Ο επιχειρηματίας αποκάλυψε πως εγκαταλείπει την Ελλάδα και φεύγει στο εξωτερικό, προκειμένου να ασχοληθεί με το real estate.
«Φεύγω από την Ελλάδα. Αλλάζω σελίδα στη ζωή μου και ασχολούμαι πλέον με τα μεσιτικά. Η βάση μου πλέον θα είναι το εξωτερικό, γιατί θέλω να κάνω μια νέα αρχή για μένα», είπε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είπε στη συνέχεια: «Είμαι ελεύθερος από επιλογή. Δεν είμαι σε φάση να δεσμευτώ. Να έχω σχέση από απόσταση; Όταν έχεις κάποιον, θες να είναι κοντά σου, συνοδοιπόρος. Γυμνάζομαι όσο μπορώ, δεν έχω κάνει και τίποτα. Η ομορφιά μου είναι φυσική, ούτε μπότοξ δεν έχω κάνει. Αν δεν αγαπάς πρώτα εσύ τον εαυτό σου, πώς θα σε αγαπήσουν οι άλλοι;».
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ανέφερε επίσης: «Δεν είχα τηλεοπτικές προτάσεις και δεν θα ήθελα να πάω πάλι σε ριάλιτι. Αν ήταν να είμαι κριτική επιτροπή κάπου ή να έχει να κάνει με τη μόδα, θα μπορούσα να πω ναι».
