Γιάννης Ζουγανέλης

Γιάννης Ζουγανέλης: «Ετοιμάζω ψυχαγωγική εκπομπή στο Open – Σαν ταξιδιωτική με πολλή μουσική»

Στην κάμερα του Breakfast@Star μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης, αναφερόμενος τόσο στη σάτιρα και το political correct όσο και στα νέα τηλεοπτικά του σχέδια.

Απαντώντας σε ερώτηση για το κατά πόσο η πολιτική ορθότητα έχει επηρεάσει τη σάτιρα και τους τηλεοπτικούς ρόλους, ο καλλιτέχνης υποστήριξε ότι όλα εξαρτώνται από τον τρόπο προσέγγισης.

«Εξαρτάται πώς προσεγγίζεις τα πράγματα. Μπορείς να κάνεις όποια σάτιρα θέλεις χωρίς να θίξεις κανέναν. Eίμαι πολύ τυχερός. Έχω ζήσει ευτυχισμένες στιγμές. Καλύτερη τιμή ακόμα είναι η αποδοχή αυτών των ανθρώπων», δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης. 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρθηκε και στην κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη. «Έχω αποστασιοποιηθεί με την έννοια “κόρη μου”. Έχω ασχοληθεί τόσο όσο μου επιτρέπει όχι ο πατέρας, αλλά ο συνθέτης», είπε.

Τέλος, ο Γιάννης Ζουγανέλης αποκάλυψε ότι ετοιμάζει ένα νέο τηλεοπτικό εγχείρημα στο OPEN για τη νέα σεζόν.

«Θα κάνω τώρα μια εκπομπή ψυχαγωγική που δεν θα είμαι ακριβώς παρουσιαστής. Ταξιδιωτική στο OPEN. Νομίζω με τη νέα σεζόν. Δεν ξέρω αν θα ξεκινήσει Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο, γιατί θα έχουμε και πολλή μουσική και χρειάζονται πρόβες», είπε. 

Related news