Γιάννης Μπέζος: Πόσο θα κοστίζει κάθε επεισόδιο της νέας του εκπομπής στην ΕΡΤ;

Όσα είπε για την εκπομπή που θα παρουσιάσει...

Την δική του εκπομπή αποκτά ο Γιάννης Μπέζος, που περνά για πρώτη φορά στο ρόλο του παρουσιαστή. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» για την εκπομπή «Μιλώντας για το θέατρο» αλλά και για το κόστος της…
«Αυτό που με ενδιέφερε εμένα ήταν να κάνουμε μια εκπομπή, όπως την κάνουμε τώρα για το θέατρο, γιατί στην κρατική τηλεόραση που έχει τόσους σταθμούς, δεν έχει εδώ και χρόνια ούτε μία εκπομπή για το θέατρο. Βεβαίως αυτό ήταν μια πρόταση που είχα κάνει στην παλιότερη ΕΡΤ, δεν ευδοκίμησε, αλλά επανήλθε το ενδιαφέρον και το δικό μου και της ΕΡΤ και έτσι προχωρήσαμε και θα κάνουμε μια εκπομπή 45λεπτη για το θέατρο και θα φιλοξενεί δύο παραστάσεις κάθε φορά.
Έχουν εγκριθεί δώδεκα επεισόδια.»

Ο Γιάννης Μπέζος επιβεβαίωσε ότι σαν παραγωγή κοστίζει γύρω στις 100.000 ευρώ. «Δεν θεωρώ ότι είναι ακριβή παραγωγή. Αυτό είναι το κοστολόγιο που δίνει η κρατική τηλεόραση. Είναι περίπου 8.000 ευρώ το επεισόδιο.»
Όσο για το αν είναι έτοιμος να δεχτεί σχόλια γύρω από αυτό, ο ίδιος είπε:«Έχω συνηθίσει τις ανοησίες, τις επιπολαιότητες και τις βλακείες. Δεν με ενοχλεί τίποτα. Με ενοχλεί μόνο ο κακός μου εαυτός. Μπορεί να πει ο καθένας ότι θέλει. Ούτως ή άλλως θα τα πει. Δεν απαντώ σε τίποτα από αυτά, μόνο σε ό,τι αφορά στη δουλειά.»