Στον τρόπο που τα media χειρίστηκαν το διαζύγιό του από τη Μαρία Κορινθίου αναφέρθηκε ο Γιάννης Αϊβάζης. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης (10/6) και παραδέχθηκε πως κάποιες συμπεριφορές δημοσιογράφων τον είχαν ενοχλήσει.
«Δεν θα ήθελα να το συζητήσω γενικά. Έχει εδώ και 2μιση χρόνια που έχουμε χωρίσει, κρατάμε μόνο τα καλά και τα πολύ ελάχιστα που δεν υπήρξαν καν κακά… Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι έτσι. Είναι αυτό που λες “ποτέ μην λες ποτέ”. Για να χωρίσουμε, είχαμε δικούς μας λόγους», εξομολογήθηκε ο Γιάννης Αϊβάζης.
«Έχουμε μεγαλώσει ένα εξαιρετικό παιδί και της Μαρίας της οφείλω πολλά. Ήταν μια γυναίκα που μπήκε στη ζωή μου και μου έκανε το μεγαλύτερο δώρο αλλά οι ζωές μας είναι διαφορετικές πλέον. Πρέπει να σεβαστούμε εμείς πρώτοι τις ζωές μας και μετά να μπορέσουμε οι επόμενοι να τις σεβαστούν», τόνισε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.
«Όταν χώρισα, υπήρξαν εκπομπές που έστελναν ρεπόρτερ και με ρωτούσαν πράγματα που εγώ δεν θα ρωτούσα ποτέ έναν άνθρωπο. Δεν είχα κανένα θυμό. Όταν εγώ είμαι διακριτικός, έχω την απαίτηση να είναι και οι άλλοι διακριτικοί. Δε δίνω σε κανέναν το δικαίωμα. Δεν απαντάς και λένε “είσαι αγενής”», σχολίασε αμέσως μετά ο Γιάννης Αϊβάζης, ενώ περιέγραψε και ένα περιστατικό που του έχει εντυπωθεί από εκείνη την περίοδο:
«Υπήρξε εκπομπή -που ενώ έχω ξυπνήσει στραβά και έρχεται το πιτσιρίκι που μόλις έχει ξεκινήσει τώρα δημοσιογραφικά, επειδή κάποιος την έχει βάλει- και δεν απαντάς και λένε πόσο αγενής είναι. Και κάθεται και σε κράζει επειδή δεν θες να απαντήσεις για τα προσωπικά σου».
