Φάρμα: Η συγκλονιστική στιγμή που οι παίκτες μαθαίνουν για τις πλημμύρες στη Θεσσαλία – «Να σηκωθώ να φύγω»

Φάρμα

"Έγιναν όλα αυτά, ρε παιδιά; Δεν έμεινε τίποτα ε;", ρώτησε ο Νίκος στην κάμερα απελπισμένος.

Οι φονικές, πρωτοφανείς και καταστροφικές πλημμύρες που σάρωσαν πρόσφατα τη Θεσσαλία προκάλεσαν σοκ στο πανελλήνιο. Αρκετοί παίκτες στη Φάρμα του Star κατάγονται από τις πληγείσες περιοχές και στο επεισόδιο της Τρίτης 3/10 είδαμε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ενημερώνει τις δύο ομάδες για την τεράστια καταστροφή που συντελέστηκε εκεί.

Όπως ήταν λογικό, στο άκουσμα της είδησης οι παίκτες «πάγωσαν», ενώ θέλησαν να μάθουν εάν οι δικοί τους άνθρωποι είναι καλά στην υγεία τους. Αφού ο παρουσιαστής τους καθησύχασε πως οι οικογένειές τους είναι σώες και αβλαβείς, οι δύο ομάδες είχαν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ώστε να μάθουν περισσότερα για την κατάστασή τους.

«Πριν ξεκινήσουμε με τα δικά μας, τα της φάρμας, πρέπει να κάνουμε μία αναφορά σε κάτι, γιατί υπάρχουν και άνθρωποι, οι οποίοι είναι από τον θεσσαλικό κάμπο. Πρέπει να γνωρίζετε ότι λόγω πολύ έντονων καιρικών φαινομένων η περιοχή συνολικά έχει πληγεί. Έχει πολλές καταστροφές σε υποδομές και δυστυχώς κάποιες ανθρώπινες απώλειες», ανέφερε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στη Φάρμα.

«Έχουμε επικοινωνήσει με τους δικούς σας ανθρώπους. Είναι όλοι πολύ καλά στην υγεία τους, όσο καλά μπορεί να είναι κάποιος από αυτό που έχει συμβεί εκεί. Όλοι επηρεαζόμαστε», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

«Εμάς πνίγηκαν πρόβατα; Τα χωράφια είναι γεμάτα νερό; Καταστράφηκαν δηλαδή τα πάντα; Δεν έμεινε τίποτα;», βλέπουμε στη συνέχεια να ρωτάει σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την οικογένειά του ο Νίκος Παρλαντζάς.

«Να σηκωθώ να φύγω, ρε φίλε, εάν είναι έτσι», λέει στη συνέχεια ο 43χρονος κτηνοτρόφος, ακούγοντας έναν συνεργάτη του να κλαίει με λυγμούς στο τηλέφωνο.

«Έγιναν όλα αυτά, ρε παιδιά; Δεν έμεινε τίποτα ε;», ρώτησε ο Νίκος στην κάμερα απελπισμένος. «Όταν πήρα την απόφαση για να έρθω στη Φάρμα, έφυγα με κρύα καρδιά. Ήθελε ο τόπος ο δικός μας έναν νέο άνθρωπο να δείξει τι σημαίνει επαρχία. Δεν ξέρω αν θα κερδίσω, πάντως το παράδειγμα το δίνω, το μήνυμα το στέλνω στους ανθρώπους».