Φαίη Σκορδά: «Δεν φεύγω από το πρωινό! Ο Λιάγκας μπορεί να κάνει κάτι άλλο…»

«Ακόμα, επίσημα δεν έχει γίνει κάποιο ραντεβού».

Όταν οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την Φαίη Σκορδά, οι ερωτήσεις για το μέλλον της πρωινής εκπομπής που παρουσιάζουνμε τον Γιώργο Λιάγκα έπεσαν βροχή. Θα συνεχίσουν μαζί; Θα παρουσιάσει βραδινό; Τι γίνεται με το συμβόλαιο;

«Δεν ξεκινήσαμε μαζί σαν ντουέτο, είχαμε δύο διαφορετικές πορείες και μέχρι στιγμής μας πάει πάρα πολύ καλά. Κάποια στιγμή, ο καθένας θα κάνει κάτι διαφορετικό, μέχρι στιγμής όμως είμαστε μαζί», είπε η Φαίη για την τηλεοπτική της συνεργασία με τον Γιώργο και στη συνέχεια σημείωσε για την εκπομπή: «Από την πρώτη στιγμή που πήγαμε στον ΑΝΤ1 το συμβόλαιό μας ήταν 2 χρόνια συν 1, το οποίο ανανεώνεται από την πλευρά του καναλιού αυτομάτως. Ακόμα, επίσημα δεν έχει γίνει κάποιο ραντεβού. Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτή τη χρονιά. Νομίζω ότι ήταν η καλύτερή μας χρονιά. Έτσι αισθάνθηκα. Ήταν η ομάδα φοβερή μπροστά και πίσω από τις κάμερες».

Στην ερώτηση αν θέλει να κάνει βραδινή εκπομπή, η Φαίη Σκορδά ήταν σαφής: «Δεν θα με δείτε, δεν το σκέφτομαι. Αν δεν έχω το πρωινό και μεσημεριανό και μεταμεσονύκτιο κάνω. Εγώ δεν φεύγω από το πρωινό, σας το λέω! Θα πάω σε ένα κανάλι και θα κάθομαι. Ο Λιάγκας μπορεί να κάνει κάτι άλλο…».