Φαίη Ξυλά για Πέτρο Φιλιππίδη: «Το λέω με πολύ πόνο ψυχής αυτό, με στεναχωρεί»

Φαίη Ξυλά

"Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο: να αντιμετωπίσεις κάτι ή να σταματήσεις; Πολλές φορές όταν το αντιμετωπίσεις και δείξεις τη διαφωνία σου, μπορεί να περάσεις πέντε φορές χειρότερα" σημειώνει η Φαίη Ξυλά.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» έκανε η Φαίη Ξυλά.

Η γνωστή ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά του Mega «Τα Μυστικά της Εδέμ», εξέφρασε την άποψή της για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει σε βάρος του για απόπειρες βιασμού και γενικότερες κακοποιητικές συμπεριφορές σε συναδέλφους του.

«Ο Πέτρος είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος αλλά δυστυχώς το ταλέντο δεν αποτελεί άλλοθι και δεν εξιλεώνει κανέναν, εάν έχει προβεί σε τέτοιου είδους κακοποιητικές συμπεριφορές. Είναι ένας άνθρωπος που εγώ συνεργάστηκα πολύ καλά μαζί του. Αυτό όμως, επίσης, δεν εξιλεώνει κανέναν» αναφέρει η Φαίη Ξυλά.

«Και το λέω με πολύ πόνο ψυχής αυτό, γιατί με στεναχωρεί. Είναι σαν να έχεις γνωρίσει την πολύ καλή πλευρά ενός ανθρώπου και να ακούς ότι έχει κάνει κάτι αδιανόητο» προσθέτει η ηθοποιός επί του θέματος.

Πώς διαχειρίζεται η ίδια παρόμοιες συμπεριφορές στο εργασιακό της περιβάλλον;

«Μία πολύ δύσκολη συνεργασία που είχα την αντιμετώπισα επί τόπου. Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο: να αντιμετωπίσεις κάτι ή να σταματήσεις; Πολλές φορές όταν το αντιμετωπίσεις και δείξεις τη διαφωνία και την αντίθεσή σου, μπορεί να περάσεις πέντε φορές χειρότερα από το να μη μιλήσεις και να φύγεις» σημειώνει η Φαίη Ξυλά.

Κλείνοντας το θέμα, η Φαίη Ξυλά παραδέχεται πως: «Εγώ έχω μεγαλώσει στη γενιά που στο θέατρο μας μάθαιναν ότι η παράσταση είναι ιερή και δεν φεύγεις ποτέ από το θέατρο. Πράγμα που τώρα το θεωρώ λάθος».