Η Ευγενία Σαμαρά μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει «Στην πίεση», τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα και τα σενάρια γύρω από την ΕΡΤ.
Η Ευγενία Σαμαρά απάντησε για το τηλεοπτικό της μέλλον και τη συνεργασία της με την ΕΡΤ: «Μιλάω πάντα. Δεν θα πω ότι συζητάω, δεν έχει κλείσει ακόμα τίποτα. Φυσικά το τηλεπαιχνίδι συνεχίζεται. Έχουμε τελειώσει τα γυρίσματα, αλλά συνεχίζει και παίζεται και θα δούμε με του χρόνου τι θα γίνει».
Για το ενδεχόμενο να αναλάβει και άλλο project στην παρουσίαση, δήλωσε: «Αν ήταν ένα project το οποίο κάτι εμένα μου έλεγε, μου ταίριαζε, είχε να μου δώσει, ίσως και να το σκεφτόμουνα, μια άλλη τύπου εκπομπή. Γενικά έχω μάθει να μη λέω ποτέ “ποτέ”. Δεν ξέρεις ποτέ τι συμβαίνει».
Σχετικά με όσα ακούγονται για την ΕΡΤ, απάντησε: «Υπάρχουνε πολλές απόψεις τώρα. Ο καθένας λέει τη δική του, ας μην προσθέσω κι εγώ άλλη μία πάνω σε αυτές. Θα δείξει η πορεία νομίζω, τι χρειάζεται να γίνει και τι δεν χρειάζεται. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη τα τρία χρόνια που είμαι εκεί».
Στη συνέχεια, η Ευγενία Σαμαρά αποκάλυψε ότι έχει προσκληθεί για τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα, ενώ αναφέρθηκε και στη Ζέτα Μακρυπούλια για το Moments λέγοντας: «Έχει κάτι το οποίο το θαυμάζω πολύ. Είναι πολύ ανθρώπινη και χαίρομαι, γιατί αυτό που ξέρω εγώ από ’κείνη, είναι αυτό που βλέπω».
