Σε ένα συναισθηματικό ξέσπασμα on camera προχώρησε η Στεφανία Γκλάρα, όπως είδαμε στο νέο επεισόδιο του Exathlon το οποίο και ήρθε το βράδυ της Τετάρτης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η λεκτική επίθεση που δέχθηκε, όπως η ίδια υποστηρίζει, από τον συμπαίκτη της στην μπλε ομάδα, Γιώργο Γκιουλέκα.
Έτσι, η παίκτης των Μπλε εκμυστηρεύτηκε στην κάμερα του Exathlon πως «ο Γκιουλέκας χθες νευρίασε μαζί μου επειδή τον είπα εγωιστή. Επειδή το ανέφερα όταν με ρώτησε ο Γιώργος (σ.σ. Καράβας). Αυτό συνέβη γιατί θεώρησα εγωιστική την κίνηση του στο προηγούμενο ματς που ήθελε να βγει μαζί με τον Άρη. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να τον προσβάλλω ή να τον θίξω σαν άνθρωπο».
«Ξέρει ότι τον συμπαθώ, δεν έχω καμία τέτοια πρόθεση προφανώς για κανέναν. Είπα απλά την γνώμη μου. Μπορεί να ήταν λάθος, δεν άκουγε όμως τίποτα. Άρχισε να μου φωνάζει και να μου επιτίθεται».
«Γενικά δεν νιώθω εντάξει με το κλίμα της ομάδας. Νιώθω ότι απλά είπα την γνώμη μου και δέχομαι μια επίθεση χωρίς λόγο» συμπλήρωσε, με μάτια δακρυσμένα, η Στεφανία Γκλάρα σ΄ αυτή την απρόσμενη εξομολόγηση που έκανε στο νέο επεισόδιο για το Exathlon, το βράδυ της Τετάρτης, στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.