Eurovision 2025 – Αφροδίτη Γραμμέλη: «Καπουτζίδης και Κοζάκου έσωσαν την παρτίδα που έχασε νωρίτερα η Μελιτά»

Αφροδίτη Γραμμέλη

«Δηλαδή, αυτό το πράγμα στην ΕΡΤ εγώ δεν το καταλαβαίνω, σηκώνω τα χέρια ψηλά», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Το δικό της σχόλιο για το χθεσινό Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2025 έκανε η Αφροδίτη Γραμμέλη σήμερα στο Πρωινό. Η δημοσιογράφος, μάλιστα, έριξε το καρφί της στην ΕΡΤ και στη Τζένη Μελιτά.

«Δεν μου άρεσε η Eurovision χθες. Έκανε πολύ καλά νούμερα και αυτό δείχνει ότι σαν θέαμα έίναι ελκυστικό. Ήταν εξαιρετικοί ο Καπουτζίδης με την Κοζάκου. Θεωρώ ότι ένα ποσοστό που ο Έλληνας το είδε και έμεινε και το παρακολούθησε ήταν αυτό.

Ήταν ο Καπουτζίδης με την Κοζάκου που έσωσαν την παρτίδα που έχασε νωρίτερα η Μελιτά. Δηλαδή, αυτό το πράγμα στην ΕΡΤ εγώ δεν το καταλαβαίνω, σηκώνω τα χέρια ψηλά!», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.