«Έσπασε» η Ρούλα Κορομηλά στον αέρα: «Πονάει η ψυχή μου για κάποια πράγματα»

Ρούλα Κορομηλά

"Λύγισε" η Ρούλα Κορομηλά με τα λόγια του Τάκη Σούκα στο Σπίτι με το MEGA

Μια εκλεκτή μουσική βραδιά παρουσίασε η Ρούλα Κορομηλά στο Σπίτι με το MEGA, το Σάββατο, όπου και φιλοξένησε τον Γιώργο Μαργαρίτη. Στο πλατό, όμως, βρέθηκε και ο σημαντικός μουσικοσυνθέτης Τάκης Σούκας που θέλησε να πει δυο λόγια καρδιάς στην παρουσιάστρια.

«Για 10 χρόνια ήμασταν μαζί στην ΕΡΤ και μου κάνατε σπουδαίες εκπομπές. Είσαστε πανέμορφη, παραμένετε πανέμορφη, είσαστε η πρώτη για μένα – και δεν κάνω κολακείες – παρουσιάστρια και ξέρετε πως θα μιλήσετε, ξέρετε τι θα πείτε. Εγώ σας λατρεύω χρόνια και μόλις είδαότι ήρθατε στο Σπίτι με το MEGA χάρηκα πάρα πολύ. Λέω «αυτό το κουκλί, αυτή η κούκλα, αυτή που ξέρει πιο καλά την τηλεόραση από κάθε μία άλλη και είναι τόσο όμορφη και ξέρει τι θα πει και τι θα κάνει». Είναι χαρά που ήρθατε εδώ και χάρηκα πάρα πολύ. Σε λατρεύω Ρούλα, να είσαι καλά » σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τάκης Σούκας με την Ρούλα Κορομηλά να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνηση της.

«Να είστε καλά! Όταν ακούς από κάποιους ανθρώπους, όπως είναι ο κ. Σούκας και ο κ. Μαργαρίτης, να σου λένε πράγματα τόσο γλυκά και τόσο τιμητικά, το ευχαριστώ είναι λίγο. Είναι πολύ λίγο και μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστώ. Έχουμε να πούμε πολλά αλλά για να αποφορτίσουμε λίγο την ατμόσφαιρα διότι εγώ, κύριε Μαργαρίτη μου, και τα δικά σας τραγούδια που ακούω πολλές φορές συγκινούμαι και κλαίω. Ακούω τα τραγούδια που έχει γράψει ο κ. Σούκας και κάνω το ίδιο. Είμαι λίγο ευσυγκίνητη. Πονάει η ψυχή μου για κάποια πράγματα και έχω περάσει και γω πολλά όπως και όλος ο κόσμος» τόνισε η δημοφιλής παρουσιάστρια, με τη σειρά της, στο Σπίτι με το MEGA το βράδυ του Σαββάτου.