Η Έλλη Τρίγγου και ο Ορφέας Αυγουστίδης συνάντησαν τη Ζήνα Κουτσελίνη στο πλατό της εκπομπής “Πρώτος καφές με τη Ζήνα” την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2026, όπως είδαμε στο πρόγραμμα του STAR.
Μέσα σε πολλά, μάλιστα, η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στη θεατρική της παρουσία την φετινή σεζόν όσο και στη σχέση που ‘χει με την υποκριτική και τις καλλιτεχνικές της επιλογές.
Ειδικότερα, η Έλλη Τρίγγου σημείωσε χαρακτηριστικά πως “είχε ενδιαφέρον που πέρσι οι άνθρωποι μας έλεγαν ότι περίμεναν να έρθουν να δουν την ιστορία της Αθανασίας από το Αιγάλεω αλλά όχι”.
“Ήρθαν και βλέπουν μια μελέτη πάνω στην πίστη γενικότερα και στο πως η αδυναμία του ανθρώπου, τη στιγμή που είναι σε πολύ μεγάλη ανάγκη, μπορεί να τον φέρει σε περιοχές να πάει μια ελπίδα. Και με ποιο τρόπο”.
“Κάθε φορά από την αρχή καταλαβαίνω αν κάτι μου ταιριάζει ή όχι. Σε κάθε συνεργασία, πάλι, ξανά και ξανά. Δεν είναι κάτι που ‘ναι εκεί παγιωμένο και κάθεται και το κοιτάζω. Το εφευρίσκω συνεχώς” πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Έλλη Τρίγγου στον αέρα της πρωινής εκπομπής του STAR.
