Ελευθερία Κοντογεώργη: Η on camera αμηχανία για τις φήμες σχέσης με τον Μάριο Καπότση

Στις φήμες που τη θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με τον Μάριο Καπότση κλήθηκε να απαντήσει η Ελευθερία Κοντογεώργη. Η νεαρή ηθοποιός, που φέτος συνεργάζεται με τον Γιώργο Λάγιο, είδε το όνομά της να φιγουράρει στα sites και τα περιοδικά ως η νέα σύντροφος του γνωστού πολίστα, μετά το διαζύγιό του από την Κόνι Μεταξά.

Σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες, η Ελευθερία Κοντογεώργη δεν έκρυψε την αμηχανία της, όταν της έγινε η σχετική ερώτηση, τονίζοντας πως θα ήθελε να μιλήσει μόνο για τα επαγγελματικά της σχέδια.

«Τα έχω δει τα δημοσιεύματα, φυσικά. Ό,τι γράφεται το βλέπω, μου το στέλνουν. Θέλω να ασχοληθώ με τα πράγματα της δουλειάς τώρα εδώ που είμαστε. Θέλω να μιλήσουμε για ό,τι αφορά την παράσταση», αρκέστηκε να δηλώσει η ηθοποιός, ερχόμενη σε εμφανή αμηχανία.

Related news