Ελένη Χατζίδου και Δημήτρης Σταρόβας

Ελένη Χατζίδου κατά Δημήτρη Σταρόβα: «Έδειξε περισσότερο ενσυναίσθηση στον Στάθη Παναγιωτόπουλο παρά στο θύμα»

Στον αέρα της εκπομπής “Breakfast@star”, η Ελένη Χατζίδου, ο Ετεοκλής Παύλου και οι συνεργάτες τους σχολίασαν όσα δηλώσε ο Δημήτρης Σταρόβας για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στη Δάφνη Καραβοκύρη.

«Όλο αυτό έγινε χωρίς λόγο, θα μπορούσε να έχει καλύψει», ήταν μία από τις ατάκες που είπε ο Δημήτρης Σταρόβας και προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο Ετεοκλής Παύλου είπε: «Όσο φίλος σου κι αν είναι κάποιος, η θέση σου και η στάση σου απέναντι σε καταδικαστικές αποφάσεις που αφορούν revenge porn, πρέπει να είναι συγκεκριμένες. Πρέπει να είσαι απέναντι.

Νιώθω ένα κλίμα στην όλη κουβέντα που γέρνει περισσότερο με λάθος λέξεις και διατυπώσεις στο πώς αυτό θα διορθωνόταν, θα μπορούσε να καλυφθεί, να αλλάξει. Δεν είναι μια βλακεία, όπως είπε, είναι ποινικό αδίκημα».

Η Ελένη Χατζίδου ανέφερε με τη σειρά της: «Εγώ ένιωσα ότι έδειξε μεγαλύτερη ενσυναίσθηση στον Στάθη Παναγιωτόπουλο και γενικά σε όσους ανθρώπους κάνουν τέτοιες πράξεις παρά στα θύματα. Αυτό ένιωσα».

«Στεναχωρήθηκα που τα άκουσα αυτά από τον Δημήτρη Σταρόβα. Αισθάνθηκα ότι πήγε να λειάνει κάτι που είναι αρκετά βαρύ. Πήγε να το βάλει σε ένα πρίσμα ομορφιάς, κάτι που είναι πάρα πολύ βαρύ», είπε η Μαίρη Αργυριάδου.

Related news