Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Μίλησε για την επόμενη σεζόν

Τι θα γίνει με την εκπομπή της; Δείτε τι είπε στον αέρα...

Ένα από τα τηλεοπτικά “μυστήρια” της επόμενης σεζόν είναι και αυτό με την εκπομπή που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη. Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με το μέλλον της. Η ίδια, έδωσε έμμεσα το μεσημέρι της Τετάρτης την απάντησή της.

“Όταν θα γυρίσουμε (σ.σ. από τις καλοκαιρινές διακοπές) θα σας βρούμε πίσω;”, ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη τον καλεσμένο της, Βλαδίμηρο Κυριακίδη. Ο ηθοποιός απάντησε καταφατικά, επισημαίνοντας πως “15 Σεπτέμβρη θα ξεκινήσουμε γυρίσματα για τη Μουρμούρα”.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν έκρυψε την έκπληξή της με την απάντηση που πήρε. “Θα προλάβετε;”, ρώτησε. Και κάπως έτσι φανέρωσε και τη δική της επιστροφή: “Ξεκινάει ο σταθμός. 1η Οκτώβρη θα είμαστε όλοι στον αέρα. Φαντάζομαι, δεν ξέρω… Εμείς θα είμαστε πάντως”.

https://www.youtube.com/watch?v=HFvYuzAfcU8&feature=youtu.be

Related news